RAŠOVIĆ NAKON PORAZA OD ŠPANIJE IPAK OPTMISTIČAN: Ovo je recept za naredne dve utakmice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija pred teškim zadatkom.

RAŠOVIĆ NAKON PORAZA OD ŠPANIJE IPAK OPTMISTIČAN: Ovo je recept za naredne dve utakmice!

Foto: www.profimedia.rs

Naši vaterpolisti su se danas susreli sa Španijom na Olimpijskim igrama u Parizu. Iako su se jako borili protiv favorita, na kraju su nas ipak savladali sa rezultatom 11:15. Od početka meča se videlo da su "delfini" u mnogo boljoj formi nego u meču protiv Australije. Nakon meča svoje utiske je izneo reprezentativac Strahinja Rašović.

- Bilo je čvrtsto. Imali smo situacije da budemo na priključak više puta na nerešeno, ali nismo uspeli. Do druge polovine poslednje četvrtine je bilo čvrsto. Ako budemo igrali ovkao borbeno i čvrsto, biće sve u redu protiv Francuske. Mogu da kažem da se ekipa borila stvarno, nemam nikakve zamerke. Čestitamo Špancima na pobedi i ovo je recept za naredne dve utakmice od početka do kraja i biće sve dobro. Treba i sreća da te pogura malo, imali smo priključak na 9:8, gde smo na metar ispred gola pogodili prečku, a onda primimo dva i tako ukrug - rekao je Rašović i dodao:

- Protiv Francuske je imperativ pobeda svim silama. Oni su odlični, domaćini su i sigurno su silno motivisani - naveo je Strahinja Rašović.

Poraz od Španije predstavlja izazov za vaterpolo reprezentaciju Srbije, ali istovremeno priliku da pokažu svoju snagu i borbenost u preostalim mečevima. Sa fokusom na naredne utakmice, "delfini" imaju priliku da pokažu svoj potencijal i izbore se za plasman u četvrtfinale. S obzirom na dosadašnje uspehe i iskustvo, reprezentacija Srbije ima motivaciju da se izdigne izazovima i ostvari uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading