VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE PARTIZANOVCE! Evo KADA je na programu sledeći meč u Evropi!

Autor:

Sport

01.08.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika za iskupiti se

VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE PARTIZANOVCE! Evo KADA je na programu sledeći meč u Evropi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su istorijsku blamažu u dvomeču sa kijevskim Dinamom izgubivši ukupnim rezultatom 9:2. Posle "prvog seta" u Lublinu, nisu se crno-beli proslavili ni u Humskoj, pa su dali ogroman broj razloga Ukrajincima da likuju nakon prolaza u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Međutim, imaće priliku da se za katastrofu "operu" u nastavku borbe za Ligu Evrope.

Fudbaleri Partizana i Lugana odigraće prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope 8. avgusta u Beogradu od 20 časova, saopšteno je danas na sajtu UEFA. Eevanš meč između crno-belih i Švajcaraca zakazan je za 15. avgusta u Luganu, s početkom u 20:30 časova.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Dinamo

Lugano je u utorak završio učešće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je u dvomeču poražen od Fenerbahčea ukupnim rezultatom 6:4. 

Podsetimo, ovako su Ukrajinci likovali posle ubedljive pobede nad Partizanom.

Svi znaju šta se dešavalo pre našeg susreta sa Partizanom. Kao otac troje dece, sve ovo sam primio k srcu. Dok su rakete pogađale bolnice i porodilišta u Kijevu, Partizan je igrao znate gde. Neću ni da imenujem ovu zemlju naglas (Rusija, op. au). To nam je bila ogromna motivacija, nismo mogli da igramo drugačije. Verujem da smo nadigrali Partizan u svim aspektima, reko je Oleksandr Karavaev, bek Kijevljana i nastavio:

Naravno, svi čitaju vesti, svi su razumeli šta se dešavalo tokom ove dve utakmice, uključujući napetost na društvenim mrežama i na internetu. Zato je dobro što smo uspeli da pobedimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading