SRAMOTNO: Uoči žreba za teniski turnir - Đoković je potcenjen kao nikada!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

25.07.2024

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proradiće njegov dobro poznati inat.

SRAMOTNO: Uoči žreba za teniski turnir - Đoković je potcenjen kao nikada!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji belog sporta kreće po jedini trofej koji mu nedostaje u dosadašnjoj karijeri, zlatnu olimpijsku medalju. Put ka cilju biće poznat danas kada će od 11 časova biti obavljn žreb za teniski turnir, ali je samo izvlačenje parova po srpskog tenisera imalo neprijatnu uvertiru.

Bukmejkeri su nedavno iznenadili mnoge kada su srpskog tenisera Novaka Đokovića smestili na drugo mesto favorita za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Ovo je izazvalo brojne reakcije u javnosti, posebno zbog činjenice da je Đoković dugo bio treći favorit, iza Karlosa Alkaraza i Janika Sinera. Međutim, nakon povlačenja Sinera, Đoković je skočio na drugo mesto favorita, ali uz kvotu od 3,50, što je znatno više u poređenju sa Alkarazovom kvotom od 1,75.

Foto: Profimedia

Kladionice imaju poverenja u mladog Španca

 

Povreda najboljeg srpskog tenisera može se smatrati kao razlog za ovakve kvote, ali je Novak igrama na Vimbldonu dokazao da je potpuno spreman za najveće izazove. Uprkos tome, bukmejkeri su odlučili da mu dodele ovako visoku kvotu, što je izazvalo sumnje u ispravnost takvog postupka.

Olimpijske igre počinju 26. jula i traju do 11. avgusta, a teniski turnir će se odvijati na terenima Rolan Garosa. Žreb je zakazan za četvrtak 25. jul, a očekuje se da će Novak Đoković biti spreman da se suoči sa najvećim izazovima i pokaže svoje umeće na ovom prestižnom takmičenju.

Pitanje je sada - ko će osvojiti teniski turnir na Olimpijskim igrama? Da li će Novak Đoković uspeti da nadmaši bukmejkerske kvote i ostvari svoj san osvajanjem zlatne medalje? Sa početkom Olimpijskih igara, sportski svet sa nestrpljenjem iščekuje ishod teniskog turnira, gde će se najbolji svetski teniseri suočiti u borbi za najsjajnije odličje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading