OVO JE ZABOLELO CELU SRBIJU! ĐOKOVIĆEVU DOMINACIJU PREKINULA POVREDA: Bolna grimasa na Novakovom licu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora li opet to koleno...

OVO JE ZABOLELO CELU SRBIJU! ĐOKOVIĆEVU DOMINACIJU PREKINULA POVREDA: Bolna grimasa na Novakovom licu (FOTO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković trenutno igra četvrtfinalni meč olimpijskog turnira u Parizu, a nakon prvog seta koji je odigrao fenomenalno i osvojio ga sa 6:3, dominaciju u drugom prekinula je neočekivana okolnost. I izgleda opet to koleno... Đoković je posle jednog proklizavanja promenio govor tela i krenuo da se ponaša drugačije na terenu, sve dok to u jednom momentu nije kulminiralo kada se pojavila i grimasa na licu.

Odmah je usledila i neprepoznatljiva igra i borba za svaki poen. Morao je i da žrtvuje brejk ne bi li dobio preko potrebnu pomoć. U pauzama mu je prilazio doktor i dobio je analgetik. Nadamo se da će uspeti da se izdigne iz ovoga...

Podsetimo, Đoković je tokom jučerašnjeg dana nakon, zanimljive borbe u prvom setu i rutinske kontrole dešavanja na terenu tokom drugog seta, slobodno se može reći, rutinski savladao iskusnog nemačkog tenisera Dominika Kepfera rezultatom 2:0 (7:5, 6:3), dok je grčki teniser u istoj takmičarskoj rundi bio bolji od Argentinca Sebastijana Baeza, kojeg je savladao sa 2:0 (7:5, 6:1).

Dvojica tenisera koji večeras ukrštaju rekete su dosad odigrala 13 međusobnih duela. Ubedljivo bolji skor ima srpski teniser koji je slavio 11 puta, a Cicipas na trijumf nad Novakom čeka pola decenije, s obzirom na to da je poslednji put slast pobede osetio u četvrtfinalu mastersa u Šangaju 2019. kada je slavio rezultatom 2:1 (3:6, 7:5, 6:3).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading