U DRUŠTVU NAJBOLJIH – ADMIRALBET JE POSTAO DEO VIP SISTEMA: VIP menjačnice od sada pružaju i ovaj vid usluga!

Autor:

Sport

01.08.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

DOPUNITE VAŠ NALOG U VIP MENJAČNICAMA

U DRUŠTVU NAJBOLJIH – ADMIRALBET JE POSTAO DEO VIP SISTEMA: VIP menjačnice od sada pružaju i ovaj vid usluga!

Foto: AdmiralBet

Najbolje za najbolje – AdmiralBet je postao deo VIP Sistema!

Koliko Vam se puta desilo da ste u žurbi i da niste stigli da uplatite tiket u omiljenom lokalu, a da tačno znate koja kombinacija je dobitna? Tih situacija će od sada sigurno biti manje, jer predstavljamo novu dobitnu kombinaciju, u vidu saradnje kladionice AdmiralBet sa kompanijom VIP Sistem.

VIP Sistem je naširoko poznat po VIP menjačnicama, koje se nalaze na preko 150 reprezentativnih lokacija u Beogradu i svim većim gradovima širom Srbije, kao i na benzinskim stanicama kraj najfrekventnijih saobraćajnica u zemlji. Pored same prodaje i kupovine deviza, ove menjačnice nude širok asortiman usluga, kao što je platni promet građana, a od sada će svi ljubitelji sportskog klađenja i slot igara moći svoje korisničke naloge da dopune putem VIP Sistema, potpuno besplatno.

Ne morate više da popunjavate uplatnice, odlazite do banke, pošte ili AdmiralBet lokala, dovoljno je da svratite do obližnje VIP menjačnice, izdiktirate operateru broj Vašeg AdmiralBet naloga i da kažete koji iznos želite da uplatite na račun, nakon čega će Vam ta sredstva momentalno biti dostupna. Ova usluga, kao i usluga dopune naloga putem AltaPay, PaySpot ili A Vaučer platnih sistema, je dostupna svim igračima sa otvorenim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Ne prekidajte zabavu, već pronađite najbližu VIP menjačnicu, dopunite Vaš AdmiralBet nalog i vratite se u igru!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading