VELIKO OLAKŠANJE ZA ĐOKOVIĆA NA PUTU DO MEDALJE U PARIZU! Ispao olimpijski ŠAMPION!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav šok na OI!

VELIKO OLAKŠANJE ZA ĐOKOVIĆA NA PUTU DO MEDALJE U PARIZU! Ispao olimpijski ŠAMPION!

Foto: Profimedia

Aktuelni šampion Olimpijskih igara u tenisu, Aleksandar Zverev, iznenadio je celokupan teniski svet porazom od Lorenca Musetija u četvrtfinalnom duelu! Italijan je trijumfovao rezultatom 2:0 u setovima (7:5, 7:5), ostavljajući Zvereva bez mogućnosti da brani osvojenu titulu u Tokiju.


Prvi set meča bio je veoma uzbudljiv, sa brejkovima i uzbuđenjima na oba kraja terena. Museti je uspeo da otvori set brejkom, a zatim je usledila završnica u kojoj su se desila uzastopna "oduzimanja" servisa. Ipak, Italijan je uspeo da sačuva prednost i povede sa 1:0. Odlučujući trenutak desio se u drugom setu, kada je Museti napravio ključni brejk za vođstvo od 6:5, nakon čega je uspeo da "odservira" trijumf nad favorizovanim Zverevom.

Nakon volšebne pobede u četvrtfinalu, Musetijev naredni rival na Olimpijskim igrama biće pobednik meča između Novaka Đokovića i Stefana Cicipasa. Ukoliko Srbin trijumfuje, mogao bi da se suoči sa Italijanom, protiv koga već ima dosta iskustva iz prethodnih mečeva. Đoković vodi sa 6:1 u ukupnim pobedama protiv Muzetija, ali je upravo na šljaci imao najviše izazova sa ovim protivnikom. Njih dvojica su ukrstili rekete pre samo nekoliko nedelja kada je Novak u polufinalu Vimbldona "protutnjao" pored Italijana i zakazao finale sa Alkarazom. Baš iz tog razloga - čini se da se Srbinu otvara put do medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading