"TO JE BILA ORUŽANA PLJAČKA!" Vučić se oglasio povodom Olimpijskih igara - ŽALI za Šadrinom, a sve NADE polaže u Đokovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludiilo je zavladalo svetom.

"TO JE BILA ORUŽANA PLJAČKA!" Vučić se oglasio povodom Olimpijskih igara - ŽALI za Šadrinom, a sve NADE polaže u Đokovića!

Foto: printscreen/RTVPink

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić oglasio se povodom učinka srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Parizu, izrazivši nadu da će Srbija osvojiti još medalja.

Vučić je istakao žaljenje zbog neuspeha pojedinih sportista, ali i osudio skandal sa italijanskom bokserkom koja je, prema njegovim rečima, pretučena od strane biološkog muškarca.

- Nadam se da ćemo da imamo više medalja. Žao mi zbog Sare male, bila je na ivici. A Basov, koji je takođe izgubio 3:2 preglasavanjem, ne mogu da kažem da je zaslužio pobedu, ali je Šadrina sigurno zaslužila pobedu, to je bila oružana pljačka. Šta da kažem, italijanska bokserka koju je pretukao muškarac. Udario je pesnicom biološki muškarac, ludilo zavladalo svetom. Sad svi treba da učestvujemo u tom eksperimentu i kažemo kako je to lepo i pametno - dodao je predsenik Aleksandar Vučić.

Foto: printscreen/RTVPink

Oglašavanje predsednika Republike Srbije

Predsednik Srbije je takođe izrazio želju i očekivanje da će srpski sportisti u džudou, tekvondou, rvanju, boksu i košarci doneti još medalja za Srbiju.

- Nadam se još medalja da ćemo da dobijemo. U džudou su pokazali Hrvati i Albanci s Kosova da su uspešniji od nas iako smo imali velike rezultate. Nadam se tekvondistima, rvačima, bokseri su najmanje jednu zaslužili, nadam se da će basketaši da izdrže, odbojkašice, Novak Đoković naravno. Šadrina izuzetno pametno boksuje, baš mi je teško palo to - dodao je Vučić

Predsednikovo uključenje u diskusiju nije izostalo, a on je iskoristio priliku da podrži sve srpske sportiste i naglasi važnost fer pleja i poštovanja pravila u sportu. Vučić je istakao da je ponosan na dosadašnje uspehe naših sportista i da veruje u njihov dalji napredak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Filip

01.08.2024 19:44

Naravno da cemo osvojiti još medalja, uvek smo imali svetski priznate sportiste. Samo jako!

Stefan

01.08.2024 19:45

Svi smo uz naseg Nola ziveo tenis i OI

Bukvalno

01.08.2024 19:57

U pravom smislu tih reči.

Olivera

01.08.2024 20:04

podrška srpskim sportistima je izuzetno važna. Verujem da će naš tim izvući maksimum i doneti još medalja Srbiji