NE ZNAM KAKO VAS VIŠE NIJE SRAMOTA! Srpska sportiskinja osula paljbu na VSS

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli ste još pet dana da sačekate pa da krenete svoja politička prepucavanja.

NE ZNAM KAKO VAS VIŠE NIJE SRAMOTA! Srpska sportiskinja osula paljbu na VSS

Foto: Privatna arhiva

Rat između Veslačkog saveza Srbije s jedne strane i sportista, trenera i Olimpijskog komiteta Srbije s druge, izazvao je burne reakcije javnosti. Savez je javno optužio Olimpijski komitet Srbije, kao i trenera Nikolu Stojića, za negativne rezultate srpskih veslača na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, srpska veslačica Jovana Arsić nije ostala nema na ove optužbe.

Jovana Arsić, koja je lično učestvovala na Olimpijskim igrama, oštro je reagovala na saopštenje Veslačkog saveza Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Lindsey Wasson

Jovana Arsić

 

- Poštovani, ko god da se bavi vođenjem sajta VSS-a, zamolila bih Vas da imate poštovanja prema nama sportistima jednom u životu i da sačekate da se takmičenje završi do kraja, ne znam kako Vas više nije sramota da iznova govorite da radite u ime sportista a cele godine nam radite jedno te isto - napisala je Jovana i dodala:

- Mogli ste još pet dana da sačekate pa da krenete svoja politička prepucavanja, sram vas bilo sve do jednog - poručila je Arsićeva.

Sukob između Veslačkog saveza Srbije i sportista izazvao je brojne reakcije javnosti. Mnogi su podržali Jovanu Arsić u njenom javnom istupu, ističući da sportisti zaslužuju veće poštovanje i podršku, posebno tokom takmičenja na najprestižnijim sportskim događajima poput Olimpijskih igara.


Sa druge strane, Veslački savez Srbije još uvek nije javno odgovorio na oštre reči Jovane Arsić i druge javne kritike. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati, ali je jasno da je ovaj sukob između saveza i sportista izazvao veliku pažnju javnosti i da će biti tema brojnih rasprava u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading