''SNOVI SE NE RUŠE ZBOG PADA, VEĆ ZBOG NEPRAVDE'': Oštre reči iz Bokserskog saveza Srbije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nepravda koja im je načinjena ne umanjuje njihovu hrabrost'' - poručuju iz BSS.

''SNOVI SE NE RUŠE ZBOG PADA, VEĆ ZBOG NEPRAVDE'': Oštre reči iz Bokserskog saveza Srbije!

Foto: Instagram/bokerskisavez/Printskrin

BSS

Nakon kontroverznih sudijskih odluka na Olimpijskim igrama u Parizu, srpski sportisti iz više disciplina odlučili su da napuste takmičenje. Džudista Nemanja Majdov izrazio je svoje nezadovoljstvo nazivajući sudije "satanističkim smećarima", dok je Bokserski savez Srbije istakao nepravdu koja je nanesena našim bokserima.

Na Instagram stranici Bokserskog saveza Srbije osvanuo je post koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

- Velika sramota, još veća nepravda. Nakon mnogo godina posvećenosti i svakodnevnog odricanja radi priprema, našim bokserima je neprihvatljivim sudijskim odlukama oduzeta mogućnost da se bore za olimpijske medalje i ostvare svoj san. Nepravda koja im je načinjena ne umanjuje njihovu hrabrost, posvećenost i, ono najvažnije, ne umanjuje ponos koji osećamo jer nastupaju za naš Savez i našu zemlju - poručuju i dodaju:

- Snovi se ne ruse zbog pada, već zbog nepravde! Hvala vam sto nas činite ponosnim - ističu iz BSS.

 

Nakon sporne eliminacije Natalije Šadrine u meču sa Jang Venlu, gde je naša takmičarka osvojila više poena, a ipak izgubila, javnost je podigla glas protiv nepravde koja je nanesena srpskim sportistima. Ovakvi događaji bacaju senku na sportsku fer plej atmosferu i ističu potrebu za transparentnim i objektivnim suđenjem na velikim sportskim događajima. Nadamo se da se ovakve kontroverze više neće dešavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading