SRPSKI KOŠARKAŠI PROLAZE DALJE NAKON OVOGA! Ovo su termini kad bodrimo naše u Lilu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sistem takmičenja je promenjen, sa četiri šešira i žrebom koji će odrediti naredne korake.

SRPSKI KOŠARKAŠI PROLAZE DALJE NAKON OVOGA! Ovo su termini kad bodrimo naše u Lilu

Foto: Starsport

Olimpijske igre u Lilu su pred vratima, a košarkaška reprezentacija Srbije je spremna za izazove koje donosi takmičenje. Sa detaljnim rasporedom mečeva i jasnim ciljevima, "orlovi" su spremni da pokažu svoje umeće na terenu.

Srbija se nalazi u grupi C sa Južnim Sudanom, Portorikom i Sjedinjenim Američkim Državama. Prvi meč je na programu 28. jula od 17:15 sa Amerikancima, zatim 31. jula od 17:15 igraju protiv Portorika, a onda 3. avgusta od 21 čas sledi poslednji meč grupe protiv Južnog Sudana.

Republika

Foto: Starsport

 

 


Da bi se izbegla situacija sa prethodnih turnira kada su timovi namerno gubili da bi izbegli Amerikance, sada je uveden žreb i prilično je zakompikovano takmičenje. Srbija će biti sigurna u drugoj fazi takmičenja ako bude u prve dve ekipe u svojoj grupi. Ipak, pobede nad Portorikom i Južnim Sudanom bi osigurale prolazak dalje bez obzira na meč sa Amerikancima.

Sistem takmičenja je promenjen, sa četiri šešira i žrebom koji će odrediti naredne korake. Četvrtfinala će biti na programu 6. avgusta, polufinala 8. avgusta, a mečevi za bronzu i zlato 10. avgusta.

Reprezentacija Srbije je spremna da se suoči sa izazovima i pokaže svoje umeće na terenu. Sa jasnim ciljevima i timom koji je spreman da se bori za zlato, navijači mogu da budu sigurni da će "orlovi" dati sve od sebe kako bi ostvarili uspeh na Olimpijadi u Lilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading