SRBIJA SAMO NJEGA MOŽE DA SE PLAŠI NA OI! Košarkaška LEGENDA redom ruši rivale, sledeći su "ORLOVI"?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu mator, ali...

SRBIJA SAMO NJEGA MOŽE DA SE PLAŠI NA OI! Košarkaška LEGENDA redom ruši rivale, sledeći su "ORLOVI"?

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država ostvarila je još jednu tesnu pobedu na pripremama za Olimpijske igre, ovog puta protiv Nemačke rezultatom 92:88. Međutim, junak meča bio je niko drugi do Lebron Džejms, koji je odigrao još jednu fenomenalnu završnicu.

Naime, u poslednja četiri minuta meča, Nemci su imali vođstvo od 82:81, ali je tada na scenu stupio "Kralj", postigavši sve poene za Amerikance do završetka. Sa 20 postignutih koševa, šest skokova i četiri asistencije, iskusni as Los Anđeles Lejkersa je bio najefikasniji pojedinac meča, najavivši na najbolji mogući način svoje četvrto učešće na Olimpijskim igrama.

Kaže Embid pre neki dan: "Pogledajte Lebrona, nije to više taj Džejms, mator je, kao i ostali članovi drim-tima...". Ili je lud ili iskusno spušta pritisak sa svojih saigrača. Da se ne dogodi senzacija na pripremama protiv Južnog Sudana takođe se pobrinuo Lebron odlučujućim košem u poslednjim sekundama meča, drugi put u samo nekoliko dana.

"Kralj" je na prethodna tri učešća na Olimpijskim igrama osvojio dva zlata (Peking 2008. i London 2012. godine) i jednu bronzu (Atina 2004) sa svojim nacionalnim timom. Olimpijske igre u Parizu na programu su od 26. jula, a samo dva dana kasnije Amerika će odmeriti snage sa Srbijom, te se nadamo da mi nećemo biti sledeća mušterija razigranog Lebrona...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading