DA LI STE ZNALI? Jedno olimpijsko takmičenje biće održano 15.000 kilometara daleko od Pariza! Borbu za medalju obeležiće južnoamerička lepotica! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

24.07.2024

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpisjka odličja se dele i na Tihom okeanu.

DA LI STE ZNALI? Jedno olimpijsko takmičenje biće održano 15.000 kilometara daleko od Pariza! Borbu za medalju obeležiće južnoamerička lepotica! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/solaguirrev

Mlada sportistkinja iz Južne Amerike, Sol Agire, izaziva divljenje svojim impresivnim uspesima u surfovanju. Sa samo 21 godinom, Sol je već ostvarila zapažene rezultate i spremna je da se suoči sa novim izazovima na Olimpijskim igrama 2024.

Sol je nasledila ljubav prema surfingu od svog oca, profesionalnog surfera, koji je igrao ključnu ulogu u razvijanju njenog talenta. Odrasla u primorskom okruženju, Sol je već sa četiri godine počela da pliva, a sa deset je zakoračila na dasku i započela svoju avanturu u svetu talasa.

Sa 15 godina, Sol je krenula da se takmiči i brzo je pokazala svoj neosporni talenat. Osvojivši četiri titule na juniorskom prvenstvu Južne Amerike, Sol je potvrdila svoju dominaciju u regionu. Njen trijumf na Surferskim igrama 2024. godine samo je dodatno potvrdio da je pred njom sjajna karijera.

 

Olimpijske igre 2024. godine obeležiće ne samo susret najboljih sportista sveta, već i neobičan izbor lokacije. Tahiti, udaljen čak 15.000 kilometara od Pariza, postaće domaćin surferskih takmičenja, obarajući rekord u udaljenosti od grada domaćina. Ovo ostrvo u centru Tihog okeana pružiće spektakularnu pozadinu za takmičenje, postavljajući nove standarde za buduća sportska dešavanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sol Aguirre (@solaguirrev)

 

Sol i ostali surferski takmičari boraviće na brodu koji će služiti kao plutajuće olimpijsko selo, dok se pripremaju za izazov koji ih očekuje. Sa 24 muškarca i devojaka u trci za medalje, očekuje se da će Sol Agire pokazati svoje umeće i boriti se za prestižnu olimpijsku medalju.

Sol Agire predstavlja inspirativan primer mlade sportistkinje koja je svojom predanošću i talentom osvojila svet surfovanja, a njen put ka Olimpijskim igrama na Tahitiju obećava uzbudljivu i nezaboravnu sportsku priču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading