NAŠ PEVAČ DOVODIO TRUDNU LJUBAVNICU U KUĆU PRED DECOM: Otkriveni svi detalji porodice o kojoj bruji godinama cela Srbija!

Autor:

Zabava

23.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji burnog života Đoleta Đoganija.

NAŠ PEVAČ DOVODIO TRUDNU LJUBAVNICU U KUĆU PRED DECOM: Otkriveni svi detalji porodice o kojoj bruji godinama cela Srbija!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, odlučila je da krene svojim putem u svetu estrade. Iako još uvek nije postigla veliku popularnost i nije poznata po nekoj pesmi, njeno prepoznatljivo prezime joj svakako pomaže u karijeri. Međutim, Silvija ističe da je zbog toga imala i problema, kako u školi tako i kasnije u životu, budući da je dete razvedenih roditelja.

Silvija otvoreno govori o razvodu svojih roditelja, ističući da im je taj period teško pao, posebno kada su saznali da njihov otac Đole više ne voli njihovu majku Slađu, već je u vezi sa Vesnom, koju su poznavali od malih nogu, i sa kojom čeka dete. Ipak, Silvija ističe da su bile upućene u sve što se dešava u porodici i podržavale su odluku roditelja da se rastanu, jer nisu videli budućnost zajedno.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Silvija Đogani na Music Week-u

 


Interesantno je saznati da je Vesna, sa kojom je Đole u vezi, poznata Silviji još od malih nogu i da su odrasle zajedno. Kada je saznala da je Vesna bila u drugom stanju, to joj je teško palo, ali ističe da je bilo teže očekivati da će otac dovesti potpuno nepoznatu ženu u njihov život.

- Bila sam peti razred, 11 godina, mislim da mi nije pao teško jer smo uvek u porodici pričali o svemu, znali smo šta se dešava i uvek smo imali otvoren odnos i sa mamom i sa tatom.

- Moja sestra i ja smo bile upućene u sve i mi smo bile za to da ako im ne ide zajedno i ukoliko ne vide budućnosti da se razdvoje.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Đogani i Đole Đogani u emisiji ,,Amidži šou"

 

- U to vreme nije bilo puno razvoda, ja sam bila jedina u odeljenju koja ima razvedene roditelje, ali mi nije bilo teško - počela je priču ćerka Đoleta Đoganija, a zatim otkrila malo poznate detalje njenog odnosa sa Vesnom.

- Mi Vesnu znamo od malena, odrasle smo uz nju, ona je bila sa nama. Zna nas od moje pete godine. Tati je teško bilo da nam to kaže, Vesna je bila u drugom stanju kada nam je rekao. 

- Davno je bilo, ne mogu da se setim osećaja koji je bio u meni, ali sigurno da je bilo teško. Nismo očekivali tako nešto, drugačije je kada je tu neko konstantno sa tobom, a drugačije bi bilo da je on doveo neku potpuno drugu ženu koju ne poznajemo - priznala je, piše Story.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading