ĐOKOVIĆ I ŠPANOVIĆKA SE VRAĆAJU BEZ MEDALJE IZ PARIZA?! Evo šta kaže SUPERKOMPJUTER!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da ćemo osvojiti sedam odličja

ĐOKOVIĆ I ŠPANOVIĆKA SE VRAĆAJU BEZ MEDALJE IZ PARIZA?! Evo šta kaže SUPERKOMPJUTER!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović/AP

Iako je preporučljivo ne oslanjati se previše na veštačku inteligenciju, njena predviđanja za velike sportske događaje mogu biti zanimljiva. Tako je čuveni "Sports Ilustrejted" objavio svoja predviđanja za medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, posebno ističući srpske sportiste i najpopularnije discipline. 

A evo i nekih prognoza za medalje, prema kojima Srbija treba da ih osvoji sedam:

- zlato u odbojci (žene), basketu (muškarci) i rvanju slobodnim stilom (Stevan Mićić), srebra u košarci (muškarci), vaterpolu (muškarci) i streljaštvu (Zorana Arunović), te bronza u rvanju grčko-rimskim stilom (Mate Nemeš).

Iznenađuje što se Novak Đoković ne pominje među osvajačima medalja, dok Ivana Španović, zbog povrede, takođe nije među favoritima.

Republika

Foto: Instagram.com/djokernole/printscreen

Novak Đoković

Prognoze uključuju i ostale osvajače medalja u svim sportovima - košarka (SAD, Srbija, Nemačka), odbojka (Srbija, Brazil, SAD), vaterpolo (Mađarska, Srbija, Španija) i mnogi drugi.

S obzirom na to da Srbija ima više takmičara u Parizu nego u Tokiju 2021, postoji mogućnost da osvoje više medalja nego ranije.

Iako je važno uzeti predviđanja sa rezervom, zanimljivo je videti šta kompjuter misli o rezultatima, posebno u kontekstu srpskih sportista i popularnih sportova, pored toga ova prognoza pruza uzbudljiv uvid u moguće rezultate, a može oslužiti i kao interesanta tema za diskusiju pred početak igara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading