SRBIJA DEMOLIRALA GRČKU, PA POSLALI PORUKU: Jokić objasnio Pešiću šta znači AKCIJA "Orlova"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samopuzdanje košarkaša na vrhuncu

SRBIJA DEMOLIRALA GRČKU, PA POSLALI PORUKU: Jokić objasnio Pešiću šta znači AKCIJA "Orlova"

Foto: printscreen/RTS

Nikola Jokić

U poslednjem testu pred Olimpijske igre u Parizu, košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je impresivnu pobedu protiv Grčke rezultatom 94:72. Ova utakmica, koja se odigrala uoči odlaska srpskog tima na Olimpijadu, bila je važan pokazatelj trenutne forme i spremnosti tima. Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović predvodili su ''orlove'' svojim izvanrednim partijama

Nikola Jokić briljirao je sa sjajnim asistencijama, ali pored fenomenalnih šuteva i asistencija, jedan detalj posebno je istakao njegovu posvećenost - preuzimanje table od Pešića tokom jednog tajm-auta i crtanje akcije za tim. Jokić je rešio da nacrta jednu akciju "orlova", a popularni Kari mu je to dopustio te je jasno da je hemija u nacionalnom timu fenomenalna. Iako je ovaj potez mnoge nasmejao, Jokić je samo jasno pokazao koliko je njemu Olimpijada ali i samo učešće na igrama jako bitno.

 

 

Bogdan Bogdanović bio je najefikasniji u timu Srbije sa 19 postignutih poena, pružajući izvanrednu igru i doprinoseći ubedljivoj pobedi. Njegova sposobnost da preuzme odgovornost na terenu bila je ključna za uspeh reprezentacije Srbije.

Ovaj trijumf pruža optimizam i nadu navijačima Srbije pred nastupajuće Olimpijske igre, a očekuje se da će Bogdanović, Jokić i ostatak tima nastaviti sa izvanrednim igrama i ostvariti zapažen rezultat u Parizu.

Njihova trenutna forma i timska hemija sugerišu da bi Srbija mogla biti ozbiljan kandidat za medalje na Olimpijadi, pružajući dodatni motiv svim ljubiteljima košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading