VERUJU SVOM SELEKTORU: Grbić ostaje čak do 2028. godine

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preuzeo je ulogu selektora muške reprezentacije Poljske 2022. godine.

VERUJU SVOM SELEKTORU: Grbić ostaje čak do 2028. godine

Foto: www.profimedia.rs

Danas je predsednik Odbojačkog saveza Poljske, Sebastijan Šviderski, saopštio da će srpski odbojkaški stručnjak, Nikola Grbić, ostati na poziciji selektora Poljske do leta 2028. godine. Ova vest je iznenadila mnoge, ali istovremeno je izazvala i veliko interesovanje javnosti, imajući u vidu Grbićev dosadašnji uspeh na ovoj poziciji.

Nikola Grbić preuzeo je ulogu selektora muške reprezentacije Poljske 2022. godine, a od tada je ostvario značajan uspeh osvojivši čak pet medalja, od kojih su dve zlatne. Ovaj uspeh uključuje osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2023. godine, kao i trijumf u Ligi nacija iste godine. Grbićev rad i angažman očigledno su impresionirali čelnike Odbojkaškog saveza Poljske, te im je bilo prirodno da mu ponude produženje ugovora.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Grbić

 

Muška odbojkaška reprezentacija Poljske će se takmičiti u B grupi na Olimpijskim igrama u Parizu, gde će se sastati sa ekipama Italije, Brazila i Egipta. Sa druge strane, ženska selekcija Poljske će se takmičiti u istoj grupi kao Brazil, Kenija i Japan. Očekuje se velika borba na terenu, a poljski timovi će sigurno dati sve od sebe kako bi ostvarili uspeh na ovom velikom takmičenju.


U međuvremenu, odbojkašice Srbije su otputovale u Pariz, gde su izjavile da su potpuno spremne za nadolazeće takmičenje. Sa jasno postavljenim ciljem i visokim nivoom spremnosti, ekipa je puna samopouzdanja i odlučna da ostvari što bolji rezultat na Olimpijadi.

Očekuje se da će predstojeći period biti veoma uzbudljiv za ljubitelje odbojke širom sveta, a posebno za navijače timova koji će se takmičiti na Olimpijskim igrama. Sve oči će biti uprte ka Parizu, gde će se odigrati veliki broj uzbudljivih mečeva, a gledaoci će imati priliku da uživaju u vrhunskom odbojkaškom talentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading