VREMEJE DA ĐOKOVIĆ STAVI KRUNU NA SVOJU KARIJERU: Novak posle ovog podviga može u penziju kao najveći svih vremena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole ide po trofej koji mu nedostaje.

VREMEJE DA ĐOKOVIĆ STAVI KRUNU NA SVOJU KARIJERU: Novak posle ovog podviga može u penziju kao najveći svih vremena!

Foto: Instagram.com/djokernole

Za samo nekoliko dana sve oči biće uprte u Pariz. Od 26. jula do 11. avgusta u glavnom gradu Francuske održaće se Olimpijske igre, najprestižnije sportsko takmičenje. Srbija će u gradu svetlosti pokušati da nadmaši brojku od devet osvojenih medalja na prošlim igrama u Tokiju. Jedan od onih koji će se boriti za ovaj podvig jeste i Novak Đoković, koji će uz košarkaše privući najviše pažnje.

Naime, Đoković nema još uvek osvojene Olimpijske igre i to mu je jedini trofej koji mu nedostaje u karijeri. Novaku bi ovaj podvig bio kruna karijere i komotno bi nakon toga mogao u penziju kao najveći svih vremena. Nole već ima 24 osvojena grend-slema, oborio je mnoge rekorde i definitivno je najboljih teniser svih vremena, a osvajanje zlata u Parizu bi to potvrdilo. 

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Međutim, put do zlata za Đokovića je trnovit, jer bi već u prvom kolu mogao da odmeri snage sa starim rivalom, Rafaelom Nadalom. Ovo bi bio veliki spektakl koji bi privukao veliku pažnju. Iako Nadal nije u formi kao nekada, njegovo iskustvo i umeće na šljaci mogu predstavljati ozbiljan izazov za bilo kog protivnika. Đoković, kao drugi nosilac, imaće svoje izazove tokom turnira, ali je optimističan u vezi sa svojim performansama.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

U borbi za polufinale, Đoković bi mogao da se sretne sa Karlosom Alkarasom, koji je takođe jedan od potencijalnih protivnika. Dodatno, postoji mogućnost da se Đoković ponovo susretne sa Aleksandrom Zverevim, koji ga je pobedio u prethodnom susretu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Biće zanimljivo videti Novaka kako će se suočiti sa nimalo teškim izazovima, ali put da uspeha nikada nije lak, a to je Đoković dokazao milion puta. 

Zna Novak kako da se nosi sa teškim izazovima, nije mu prvi put. Svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju početak olimpijskog turnira i Đokovićeve mečeve koji će biti izuzetno zanimljivi. Sam protiv svih, kao i uvek!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading