BOGDANOVIĆ PRED JUČERAŠNJU UTAKMICU, BIO U DRUŠTVU OVE LEPOTICE! Pokazao svetu koliko je voli (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Olimpijske igre 2024

23.07.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio joj je rođendan.

BOGDANOVIĆ PRED JUČERAŠNJU UTAKMICU, BIO U DRUŠTVU OVE LEPOTICE! Pokazao svetu koliko je voli (FOTO)

Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Spo/Sipa Press/Profimedia

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović, je pred jučerašnju utakmicu protiv Grčke reprezentacije, koju su savladali ubedljivom pobedom (94:72), većinu dana proveo u društvu svoje sestre Bojane. Na društvenoj mreži instagram možemo da vidimo da su se jako lepo proveli pijuckajući kafice i koktele, ali i odlaskom u muzej.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Na prvom storiju, Bogdan je napisao "Srećan rođendan mojoj omiljenoj osobi! Mojoj sestri! Mom najboljem prijatelju! Bojana Bogdanović, volim te!!!"

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Na sledećem je samo stavio emokation sa oreolom na glavi, koji verovatno nju predstavlja kao anđela.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Na trećem storiju nije bilo potrebe ništa dodavati, možemo videti na njihovim licima dozu sreće koju imaju, zato što ovaj njen poseban dan provode zajedno.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Na kraju su rešili da se malo "skockaju". Dok ona izgleda kao prava dama i zavodnica iz devedesetih, Bogdan više podseća na člana Birmingemske bande (Peaky Blinders).

Nakon prelepog provoda sa sestrom Bojanom, Bogdana smo mogli da pratimo u Beogradskoj Areni ili putem malih ekrana na kanalu RTS 1 od 20 časova. Ko je gledao, mogao je da zaključi samo da mu je ova ekskurzija sa sestrom bila od preke potrebe i da je nakon toga na teneru izdominirao, a Srbija je odnela pobedu nad Grčkom sa rezultatom 94:72.

Podsetimo se, sledeći meč košarkaši Srbije igraju protiv Amerike, gde imaju priliku za revanš nakon izgubljene prijateljske utakmice u Abu Dabiju sa rezultatom 79:105.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading