AMERIKANAC BRUTALNO ISPROZIVAO PEŠIĆA: ''Od mene će dobiti istorijsku lekciju''!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Mora da se probudi, možda da skoči u srpsko more ili nešto slično'' - istakao je.

AMERIKANAC BRUTALNO ISPROZIVAO PEŠIĆA: ''Od mene će dobiti istorijsku lekciju''!

Foto: Starsport

Američki košarkaš Kris Malin poslao je brutalnu poruku selektoru Srbije, Svetislavu Pešiću, povodom predstojećih Olimpijskih igara u Parizu. Malin je naglasio da će Pešić dobiti "istorijsku lekciju" od njega, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Međutim, ovaj potez je izazvao i brojne reakcije, s obzirom na istoriju ovog sporta i Malinovu karijeru.

Svetislav Pešić je prethodno izjavio da će Olimpijske igre u Parizu biti najjači olimpijski turnir u istoriji, ističući da SAD ima bolju ekipu nego što je to bio "drim tim" iz 1992. godine. Ova izjava je izazvala brojne polemike, ali i podstakla reakciju Krisa Malina.

- On mora da se probudi, možda da skoči u srpsko more ili nešto slično i da se brzo probudi… Od mene će dobiti istorijsku lekciju - istakao je Malin.

 

 

Možda bi bilo dobro da Malin za početak dobije lekciju iz geografije, jasno vam je i zašto. Selekcija SAD je 1992. u finalu pobedila Hrvatsku veoma ubedljivo sa 117:85, a ko zna šta bi bilo da je Jugoslaviji tada bilo dozvoljeno da se takmiči.

Malin je ostao upamćen po svojim partijama u dresu Golden Stejt Voriorsa, postigavši zapažene uspehe u svojoj NBA karijeri. Sa preko 18 poena prosečno po meču, Malin je bio nezaustavljiva snaga na terenu, a osvojio je četiri zlatne medalje sa reprezentacijom SAD. Ovaj podatak dodatno naglašava značaj Malinove poruke za Pešića, ali i postavlja pitanje da li je ova izjava bila preterana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading