NINA SENIČAR POKAZALA SINA! Prva fotografija glumice sa mališanom u naručju sve RAZNEŽILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata manekenka i glumica najnovijom objavom otkrila kako je protekla prva nedelja sa naslednikom.

NINA SENIČAR POKAZALA SINA! Prva fotografija glumice sa mališanom u naručju sve RAZNEŽILA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Poznata glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar porodila se sredinom jula u Sjedinjenim Američkim Državama i donela na svet dečaka kojem su dali ime Noa Grej Elis. Ona je sada pokazala kako je protekla prva nedelja sa sinom i na društvenoj mreži Instagram objavila prvu fotografiju malog Noe.

Na prvoj u nizu fotografija Nina drži u naručju svog preslatkog mališana, a ova slika izazvala je mnogobrojne komentare njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Prva nedelja sa Noom - napisala je Nina u opisu objave, dok se ispod nizale čestitke, ali i komplimenti na račun njenog izgleda samo nekoliko dana nakon porođaja.

Glumici je ovo drugo dete sa Džejem Elisom, a u podkastu "Jednostavno roditelji" nedavno se dotakla prodičnih odnosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Ona se osvrnula na običaje u Srbiji koji se vezuju za rođenje dece i njihovo odrastanje, a posebno je istakla da joj se ne dopada činjenica da muškarci slave u kafani dok se žena porađa.

- Jako me sad neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porođa, a da si ti u kafani, piješ sa društvom i da si posle mrtav pijan - započela je Nina Seničar.

Ona je istakla da otac deteta treba da bude sa trudnicom i da joj se nađe pri porođaju.

- Ne krivim muškarce jer se to kod nas jednostavno tako desilo. Kod nas muškarci nisu mogli da budu na porođaju. Šta će čovek da radi ako porođaj traje, lupam, 20 sati? Verovatno se to tako sponatano desilo, kao, ajde da budem sa društvom - istakla je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading