BEKER ISKRENO O NOLETU PRED OI: "On bi mogao da bude predsednik zemlje"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje da će igranje za Srbiju Đokoviću dati dodatnu snagu i motivaciju.

BEKER ISKRENO O NOLETU PRED OI: "On bi mogao da bude predsednik zemlje"

Foto: Instagram.com/djokernole/printscreen

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, istakao je koliko je za srpskog tenisera važno da ostvari uspeh na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Prema Bekerovim rečima, za Novaka je izuzetno važno da predstavlja svoju državu na svetskoj sceni, s obzirom na to da ga u Srbiji posmatraju kao ikonu. Beker je naglasio da bi Đoković mogao biti bilo šta u svojoj zemlji, pa čak i predsednik, ali da je za njega prirodno da želi da se istakne na Olimpijskim igrama.

- Ne znam da li ljudi shvataju Novakovu važnost u Srbiji. On bi mogao da bude predsednik zemlje, ma mogao bi bilo šta. Gledaju ga tamo kao ikonu i zato je prirodno za njega da želi da predstavlja svoju državu na svetskoj sceni. Nema boljeg mesta za to od Olimpijskih igara - naglasio je Beker.


Boris Beker je istakao da će velika motivacija biti ključni faktor za Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama. Veruje da će igranje za Srbiju Đokoviću dati dodatnu snagu i motivaciju, posebno imajući u vidu jaku konkurenciju koja dolazi iz redova mladih igrača.

Novak je bio vrlo transparentan i otvoren na početku godine, rekao je jasno da će mu najvažniji turnir biti Igre u Parizu. Imajući ovo na umu, očekujem da vidim veoma, veoma motivisanog Đokovića. Igranje za Srbiju će mu dati dodatnih deset procenata koji mu trebaju protiv ovih sjajnih, mladih igrača koji dolaze. Bio sam u Riju 2016, radio sa njim i srpskim igračima. Ne možete da verujete kakva je on superzvezda. Najbolji je kad igra za svoju zemlju - poručio je Beker.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Boris Beler

 


Beker je pohvalio Đokovićev povratak nakon povrede kolena, ističući da je Đoković pokazao neverovatnu snagu i izdržljivost, posebno tokom nedavnog učešća na Vimbldonu. Nakon poraza u finalima Australijan opena i Vimbldona, Beker izražava uverenje da će Đoković biti među favoritima na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Ono što je uradio u Londonu bilo je neverovatno. Odigrao je nekoliko jakih mečeva, testirao je koleno, stigao čak do finala. Pokazao je i sebi i drugima da će da bude među favoritima u Parizu. Ima sasvim dovoljno vremena da se posle trave opet prilagodi šljaci. Znam da je prilično nezadovoljan zbog poraza u finalima Australijan opena i Vimbldona, ali normalno je da dolaze mlade snage poput Sinera i Alkaraza - podvukao je Beker, a potom nastavio:

- Iskreno, ja sam srećan što je Novak i dalje tu, u samom vrhu. I dalje ima neverovatnu glad, želi da bude kralj i zato od njega očekujem da bude najbolji na Olimpijskim igrama - zaključio je Beker.


Kroz ove izjave Borisa Bekera, dobijamo uvid u Novakovu važnost za Srbiju, kao i njegovu veliku motivaciju i povratak nakon povrede. Sve ovo dodatno pojačava interesovanje za nastup najboljeg srpskog tenisera na predstojećim Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading