IZLAZAK NA VELIKU SCENU: Srbija ima svog predstavnika na fudbalskom turniru OI - ona je ponos cele nacije!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

24.07.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sasvim zasluženo.

IZLAZAK NA VELIKU SCENU: Srbija ima svog predstavnika na fudbalskom turniru OI - ona je ponos cele nacije!

Foto: www.profimedia.rs

Olimpijske igre u Parizu

Jedna od najznačajnijih vesti u sportskom svetu ovih dana jeste debi Jelene Cvetković na Olimpijskim igrama u ulozi četvrtog sudije u meču muških ekipa Japana i Paragvaja. Iako je otišla u Patiz bez pompe i ispraćaja matične organizacije FSS, Jelena će u Bordou debitovati na najvećem sportskom planetarnom događaju.

Jelena će imati priliku da asistira dobro poznatom sudiji Fransoi Letiksiju, koji je već ostavio sjajan utisak na sportskoj sceni svojim suđenjem finala Prvenstva Evrope pre dve sedmice. Za Jelenu Cvetković, početak Olimpijskih igara predstavlja ostvarenje sna i priliku da pokaže svoje umeće na velikoj sceni. Utakmica je zakazana za sredu, sa početkom u 18 časova.

Ovaj podvig predstavlja veliki uspeh za mladu sudiju, a njen talenat i posvećenost su nesumnjivo doprineli tome da se nađe u ovako prestižnoj poziciji. Olimpijske igre su prilika za sportiste i sudije da pokažu svoje veštine i znanje, a Jelena će imati priliku da pokaže šta zna pred globalnom publikom.

Foto: Facebook.com/Fudbalske Sudije Leskovac

Ona će predstavljati Srbiju na fudbalskom turniru na OI - Jelena Cvetković

 

Iako je otišla bez zvanične podrške matične organizacije FSS, nema sumnje da će Jelena imati veliku podršku svojih kolega i navijača iz Srbije. Njen uspeh na Olimpijskim igrama predstavlja inspiraciju za mlade ljude koji sanjaju o sportskoj karijeri, bilo kao takmičari ili kao sportski radnici.

Jelena Cvetković je primer posvećenosti, upornosti i hrabrosti, i njen put do Olimpijskih igara je inspiracija za sve koji veruju u ostvarenje svojih snova. Ostaje nam samo da sa nestrpljenjem i ponosom pratimo njen debi na Olimpijskim igrama i da joj poželimo mnogo uspeha u budućnosti.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading