KRENULO GA U ŽIVOTU: Nivi košarkaš Zvezde proživljava leto iz bajke - ona je najzaslužnija za njegove uspehe! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog nje će se tražiti karta više na utakmicama Crvene zvezde.

KRENULO GA U ŽIVOTU: Nivi košarkaš Zvezde proživljava leto iz bajke - ona je najzaslužnija za njegove uspehe! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/jovi_tomi

Košarkaški savez Srbije i selektor Svetislav Pešić su objavili spisak 12 košarkaša koji će predstavljati našu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Većih iznenađenja nije bilo, a kako je sportska javnost i očekivala, mesta u avionu neće biti za Ognjena Jaramaza, Aleksu Radanova, Alekseja Pokuševskog i Dušana Ristića, a zasigurno jedno od iznenađenja jeste ime Uroša Plavšića igrača koji je do nedavno nosio opremu beogradske Mege.

Dvadesetpetogodišnji košarkaš koji je tokom dosadašnje karijere nosio i dres Smedereva, ovog leta postao je član zvaničnog srpskog i regionalnog košarkaškog šampiona Crvene zvezde. Po prvi put je obukao i nacionalni dres, a sada mu seldi i učešće na najvećoj svetskoj sportskoj smotri, Olimpijskim igrama u Parizu.

Podršku u svim svojim uspesima, Plavšić ima u izabranici svoga srca, Jovani Tomić, a atraktivna devojka je prisustvovala i poslednjem pripremnom meču srpske košarkaške reprezentacije koja je sa ubedljivih 94:72 savladala izabranu selekciju Grčke.

 

Jovana je studirala na Biološkom fakultetu, a bila je angažovana i u modelingu i glumi, a učestvovala je i u rijaliti programu. Takođe, svoje pratioce na Instagramu, kojih ima preko 100 hiljada, često zna da obraduje provokativnim objavama.

Uroš i Jovana uslikani su zajedno i na jednom večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, te je tada otkriveno da su u vezi.

Potpuno je jasno da će atraktivna Jovana biti i magnet navijačima Crvene zvezde da u što većem broju posećuju utakmice kluba sa Malog Kalemegdana, s obzirom da će i ova atraktivna devojka zasigurno prisustvovati utakmicama novog kluba Uroša Plavšića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading