NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Fanovi opkolili Novaka - od njega su tražili samo jedno! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2024

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde ne može da se pojavi, a da ga ne saleti veliki broj navijača.

NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Fanovi opkolili Novaka - od njega su tražili samo jedno! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ Puneet

Najbolji teniser sveta Novak Đoković održao je u ponedeljak javni trening na centralnom terenu Slovenske Plaže u Budvi. Ovaj trening predstavljao je završne pripreme pred njegov odlazak u Pariz gde će učestvovati na teniskom turniru na Olimpijskim igrama.

Đoković, koji se ponosi impresivnih 24 Grend slem titula, aktivno se priprema za predstojeće Olimpijske igre, gde će se boriti za jednu još nedostižnu titulu - olimpijsko zlatno odličje. Uprkos njegovim brojnim dostignućima, uključujući trijumfe na prestižnom Rolan Garosu 2016, 2021. i 2023. godine, ovo željeno olimpijsko zlato je ostalo nedostižno, s obzirom da je Đoković osvojio bronzu na Olimpijadi u Pekingu 2008. godine. Sa fokusom na pisanju istorije, Đokovićev trening u Crnoj Gori može se pokazati ključnim delom njegovog puta ka olimpijskoj slavi.

Da Novak ima veliki broj fanova u Crnoj Gori, pokazuje i snimak gde se veliki broj navijača najboljeg tenisera na svetu okupio oko njega nakon treninga koji je održao u Budvi. 

 

 

Fanovi su pojurili za Novakon u nadi da će dobiti autogram, ali i da će Đokovićev boravak na crnogorskom primorju ovekovečiti fotografijom.

Kada je reč o onome što planeta nestrpljivo očekuje, na teniskom olimpijskom turniru će se takmičiti 64 tenisera, od kojih će 56 biti odabrano na osnovu rang liste, dok će preostalih osam dobiti specijalnu pozivnicu od Međunarodnog olimpijskog komiteta. Ovo otvara vrata za neka iznenađenja i omogućava teniserima van glavnog takmičenja da se bore za prestižne olimpijske medalje.

Jedinu do sada olimpijsku medalju Novak Đoković je osvojio u Brazilu 2008. godine kada je u borbi za bronzanu medalju savladao Amerikanca Džejmsa Blejka 2:0 (6:3, 7:6), a pre toga je u polufinalnoj rundi poražen od Rafaela Nadala 1:2 (4:6, 6:1, 4:6).

U naredna tri olimpijska učešća Đoković nij uspevao da stigne do medalje. Dva puta je bio poražen u duelu za bronzu, a jednom je čak eliminisan u prvom kolu olimpijskog turnira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading