VELIKI NOVAKOV RIVAL ZAVRŠAVA KARIJERU: "Došao sam u Pariz na POSLEDNJI turnir IKADA"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj za Britanca

VELIKI NOVAKOV RIVAL ZAVRŠAVA KARIJERU: "Došao sam u Pariz na POSLEDNJI turnir IKADA"

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej

Britanski teniser Endi Mari iznenadio je javnost najavom da će završiti svoju karijeru nakon Olimpijskih igara u Parizu. Ovu vest je potvrdio putem društvenih mreža, naglašavajući da će turnir u Parizu biti njegov poslednji u karijeri.

Mari je istakao poseban značaj Olimpijskih igara za Veliku Britaniju, naglašavajući da su mu te nedelje uvek bile najnezaboravnije, te da je ponosan što će se poslednji put takmičiti na ovom prestižnom događaju. 

Endi Mari je u jednom periodu bio najbolji teniser sveta, a to se može se potvrditi njegovim impresivnim dostignućima.Osvojio je ukupno 46 titula, uključujući tri grend slema, dva olimpijska zlata i jedan završni Masters.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nekadašni najbolji tesniser sveta - Endi Mari

Njegova karijera ostavlja dubok trag u svetu tenisa, a brojne pobede će ostati upamćene kao deo istorije sporta, Endija ćemo definitivno po njegovoj izdržljivosti i borbenosti, iako se sada okreće novim izazovima.

Pamtimo kolike je borbe Mari vodio sa velikom trojkom, pa se čak polemiše i da li je zbog njega to zapravo bila četvorka. Sa Novakom je uvek bio dobar prijatelj, a vodili su ljute bitke na terenu.

Prisetimo se da se Endi umalo povukao čak i pred samo učešće na Vimbldonu, kada je osetio jak bol u leđima i nije želeo da rizikuje.

- Ako se ne oporavim za Vimbldon, a oporavim se za Olimpijske igre to će biti to - rekao je teniser tom prilikom.

 Endi će uskoro ispuniti svoje obećanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading