SRBIJA DOBIJA VELIKO POJAČANJE U PARIZU! Olimpijski tim jači za Rusa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenio je Iranca.

SRBIJA DOBIJA VELIKO POJAČANJE U PARIZU! Olimpijski tim jači za Rusa!

Foto: www.profimedia.rs

Olimpijske igre u Parizu

Novo pojačanje za reprezentaciju Srbije u rvanju

Reprezentacija Srbije u rvanju dobila je neočekivano pojačanje za predstojeće Olimpijske igre u Parizu. Ruski rvač Hetik Nikolajevič Cabolov, svetski prvak iz 2014. godine, pridružio se timu nakon rešenja proceduralnih problema sa antidoping pravilima. Ova vest je potvrđena od strane specijalizovanog ruskog novinara Vjačeslava Abdusalamova, koji prati dešavanja u svetu rvanja.


Transfer iz Rusije u Srbiju

 

 


Cabolov, rođen u Rusiji, sada će nositi boje Srbije na međunarodnoj sceni rvanja. Ovaj transfer predstavlja značajan korak za srpsku reprezentaciju, budući da Cabolov donosi sa sobom bogato iskustvo i impresivan sportski pedigre.

Promena u sastavu tima

Ovim transferom, Cabolov zamenjuje Alija Arsalana, rvača rođenog u Iranu, koji se takođe takmičio za Srbiju. Arsalan se nije uspešno prilagodio slobodnom stilu rvanja, te je odluka o dovođenju Cabolova u tim doneta kako bi se unapredila konkurentnost reprezentacije.

 

 

Podsetimo, Olimpijske igre startuju 26. juna i trajaće sve do 11. avgusta, a Srbiju će u Parizu predstavljati čak 112 sportista u mnogim disciplinama. Cabolov će pokušati da se nametne svojim talentom i iskustvom koje je stekao na mnogim međunarodnim takmičenjima, te tako donese još jednu u, nadamo se, moru medalja iz Pariza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading