PATRIJARH PORFIRIJE POŽELEO SREĆU SRPSKIM PREDSTAVNICIMA: Hvala vam što našu zemlju predstavljate u najboljem svetlu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što su krenuli put Pariza, članovi vaterpolo reprezentacije Srbije su posetili spomen hram Svetog Save u Beogradu.

PATRIJARH PORFIRIJE POŽELEO SREĆU SRPSKIM PREDSTAVNICIMA: Hvala vam što našu zemlju predstavljate u najboljem svetlu (FOTO)

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Vaterpolo reprezentacija Srbije se sprema da brani zlatnu medalju na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Na čelu sa kapitenom Urošem Stevanovićem, poznatim i kao "delfinima", naši reprezentativci su pokazali posvećenost i predanost tokom priprema za ovaj veliki događaj.

Pre nego što su krenuli put Pariza, članovi vaterpolo reprezentacije Srbije su posetili spomen hram Svetog Save u Beogradu kako bi zatražili blagoslov od Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija. Patrijarh je u svojoj poruci istakao važnost truda, rada, međusobne ljubavi i poštovanja, uz veru da će Gospod dodati svoje blagodati kako bi njihov rezultat bio što bolji. Ovo je svakako bio inspirativan trenutak za naše reprezentativce, koji su time još jednom pokazali svoju povezanost sa tradicijom i duhovnošću svoje zemlje.

 


Tamo gde su prisutni trud, rad, međusobna ljubav i poštovanje i Gospod će dodati svoje blagodati, pa će i rezultat biti bolji. Hvala vam što našu zemlju predstavljate u najboljem svetlu - poručio je Patrijarh Porfirije.

 

Na Olimpijadi, Srbija će igrati u grupi B, gde će se suočiti sa jakim protivnicima poput Australije, Francuske, Mađarske, Japana i Španije. Očekuje se da će ovi mečevi biti izuzetno uzbudljivi, a naši vaterpolisti će sigurno dati sve od sebe kako bi ostvarili uspeh na ovom prestižnom takmičenju.


Očekuje se da će oči sportskih zaljubljenika širom sveta biti uprte ka našim "delfinima" dok se budu borili za odbranu zlatne medalje. Srbija je poznata po vaterpolo tradiciji i izuzetnim sportskim dostignućima u ovoj disciplini, te će sve oči biti uprte u njihov nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading