ĐOKOVIĆ IMA JOŠ JEDNOG PROTIVNIKA MANJE NA OI? Otkazao dolazak u poslednjoj sekundi zbog OVOGA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio sprečen da se ukrca na avion.

ĐOKOVIĆ IMA JOŠ JEDNOG PROTIVNIKA MANJE NA OI? Otkazao dolazak u poslednjoj sekundi zbog OVOGA

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner i Novak Đoković

Italijanski teniser Janik Siner, trenutno prvi reket sveta, suočava se sa zdravstvenim problemima koji su ga sprečili da otputuje na Olimpijske igre u Parizu. Naime, Siner je planirao da danas krene za Francusku, ali je bio sprečen da se ukrca na avion zbog visoke temperature i groznice, saznaje agencija "Ansa". Ovo iznenađujuće otkazivanje putovanja ne samo da će uticati na njegov pripremni program za Olimpijske igre, već će takođe odložiti početak treninga za turnir.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

 


Umesto planiranog danas, Sinerov dolazak u Francusku će najverovatnije biti odložen za četvrtak, na dan žreba za teniski turnir. Sa prvim mečevima zakazanim za subotu, ova situacija ostavlja malo vremena za pripremu i aklimatizaciju pred takmičenje.

Ovo nije prvi put da se Siner suočava sa zdravstvenim problemima. Na nedavno završenom Vimbldonu, Siner je morao da preda četvrtfinalni duel Danilu Medvedevu zbog pada šećera, što je izazvalo zabrinutost među njegovim navijačima.

S obzirom na aktuelnu situaciju, ostaje da vidimo kako će se Siner oporaviti i da li će uspeti da se pridruži ostalim teniserima na Olimpijskim igrama u Parizu.

Iako su se pojavile prepreke, Sinerov tim će sigurno uložiti maksimalne napore kako bi mu omogućili što brži oporavak i pripremu za turnir. Svi fanovi tenisa širom sveta sa nestrpljenjem očekuju Sinerov dolazak na Olimpijske igre i nadaju se da će uspeti da pokaže svoje izuzetno tenisko umeće.

Sve u svemu, ovo iznenađujuće otkazivanje putovanja je definitivno bacilo senku na Sinerove planove, ali ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će uspeti da se oporavi na vreme za takmičenje na Olimpijadi.

Kako će se dalje odvijati situacija sa Janikom Sinerom i da li će uspeti da se takmiči na Olimpijadi, ostaje da pratimo u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading