MOĆNA PORUKA SA MALOG KALEMEGDANA: Javnosti se obratio šampion - evo šta su poručili iz Zvezde nakon Karijevog spiska!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

23.07.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" kreću put Francuske po medalju.

MOĆNA PORUKA SA MALOG KALEMEGDANA: Javnosti se obratio šampion - evo šta su poručili iz Zvezde nakon Karijevog spiska!

Foto: Starsport

Košarkaški savez Srbije i selektor Svetislav Pešić su objavili spisak 12 košarkaša koji će predstavljati našu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Većih iznenađenja nije bilo, a kako je sportska javnost i očekivala, mesta u avionu neće biti za Ognjena Jaramaza, Aleksu Radanova, Alekseja Pokuševskog i Dušana Ristića.

Jedini zak pitanja stajo je iza imena Dejana Davidovca, koji nije nastupio u jučerašnjoj utakmici protiv Grčke, ali j očigledno stanje povrede takvo da košarkaš Crvene zvezde može odgovoriti predstojećim izazovima i selektor Pešić je odlučio da ga uvrsti na spisak srpskih reprezentativaca. 

Spisak igrača koji kreću put Pariza: Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Nikola Jović, Filip Petrušev, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Uroš Plavšić.

 

 

Nakon objavljivanja spiska, KK Crvena zvezda se oglasila na društvenim mrežama porukom podrške za košarkaše koji će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama. Klub je poslao snažnu poruku:

- Srećno na Olimpijskim igrama i da nam se vratite sa medaljom!

Da podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije uspešno je završila pripremni period pred Olimpijske igre savladavši sinoć pred punom Arenom Grčku sa ubedljivih 94:72.

Pre toga odigran je meč protiv Japana koji je takođe pokazao svu moć Srbije, uprkos turniru u Abu Dabiju koji su "orlovi" završili bez pobede.

Olimpijske igre za našu selekciju počinju za pet dana kada će odmeriti snage sa američkim drim-timom, samo ovog puta u punom sastavu sa svim oporavljenim igračima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading