SNUP DOG NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Ovo niko nije mogao da očekuje

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On će nositi olimpijsku baklju.

SNUP DOG NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Ovo niko nije mogao da očekuje

Foto: youtube.com/gartola tops

Snup Dog

Poznati reper Snup Dog imaće čast da bude među poslednjim nosiocima olimpijske baklje koji će učestvovati u tradicionalnom reliju pre nego što baklja stigne do svog konačnog odredišta na Ajfelovom tornju u petak. Prema najavama, Snup će nositi plamen kroz Sen-Deni, zajedno sa francuskim reperom MC Solar-om i glumicom Laeticiom Kastom. Gradonačelnik Sen-Denija je potvrdio ovu informaciju putem društvenih mreža.

Reli olimpijske baklje započeo je još u aprilu u Grčkoj i od tada je prolazio kroz različite delove Francuske. Ovogodišnji reli privukao je pažnju javnosti, a Snup Dog se istakao svojim angažmanom, posebno kroz podršku timu SAD-a. Njegovo prisustvo na međunarodnom takmičenju koje pruža NBC, kao i druženje sa sportistima koji se pripremaju za nadolazeće igre, dodatno su istakli njegovu podršku olimpijskim igrama.

 

 


Iako se možda postavlja pitanje da li će Snup iskoristiti priliku za svoju poznatu zabavu uz vatru, važno je napomenuti da je marihuana zabranjena u Francuskoj. Ova činjenica dodatno intrigira javnost, ali Snup Dog će svakako biti u centru pažnje tokom svog učešća u ovom značajnom događaju.

Kako se bliži ceremonija u petak, ostaje tajna ko će upaliti olimpijski plamen, a ova informacija će biti sačuvana do poslednjeg trenutka. Sve oči će biti uprte ka Parizu dok se očekuje spektakularan završetak ovogodišnjeg relija olimpijske baklje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading