PEŠIĆ ODREDIO KO IDE U PARIZ! OVIH 12 košarkaša će predstavljati SRBIJU na Olimpijskim igrama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kari konačno presekao!

PEŠIĆ ODREDIO KO IDE U PARIZ! OVIH 12 košarkaša će predstavljati SRBIJU na Olimpijskim igrama!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić objavio je kojih 12 igrača vodi sa sobom na Olimpijske igre! Sa 16 košarkaša sa prvobitnog šireg spiska, precrtano je četvorica, a iznenađenja nije bilo. Jedino je moglo biti dileme oko polaska Dejana Davidovca koji se sinoć vratio iz povrede, ali budući da niko nije uspeo da se nametne dovoljno da ga zameni, kao i da je Kari već pričao koliko je Deda značajan za tim, putovaće i on sa ekipom. Nikola Jović je takođe prema procenama uspeo da se oporavi od povrede i ide sa timom. Sve ostalo bilo je očekivano.

Spisak igrača koji ide u Pariz: Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Nikola Jović, Filip Petrušev, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Uroš Plavšić.

Oni koji su precrtani su: Ognjen Jaramaz, Dušan Ristić, Aleksa Radanov i Aleksej Pokuševski.

Podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije uspešno je završila pripremni period pred Olimpijske igre savladavši sinoć pred punom Arenom Grčku sa ubedljivom razlikom.

Pre toga odigran je meč protiv Japana koji je takođe pokazao svu moć Srbije, uprkos turniru u Abu Dabiju koji su "orlovi" završili bez pobede.

Olimpijske igre za našu selekciju počinju za pet dana kada će odmeriti snage sa američkim drim-timom, samo ovog puta u punom sastavu sa svim oporavljenim igračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading