OVA GRUPA NAVIJAČA PRATI NOVAKA SVUDA PO SVETU! Londonka je zbog Đokovića U SRCU IZ SRBIJE! (FOTO+VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvo raspoloženje u Parizu!

OVA GRUPA NAVIJAČA PRATI NOVAKA SVUDA PO SVETU! Londonka je zbog Đokovića U SRCU IZ SRBIJE! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Nešto manje od sat vremena ostalo je do teniskog spektakla u finalu u Parizu. Novak Đoković se protiv Karlosa Alkaraza bori za svoje drugo i ujedno najveće odličje u karijeri na Olimpijskim igrama, samo što se ovog puta nada zlatu. Republika je na licu mesta gde ćemo, nadamo se, prisustvovati Noletovom veličanstvenom dizanju u visine, baš kao i svi ljubitelji najboljeg tenisera ikada.

Naišli smo na jednu ekipu, sačinjenu od najrazličitijih nacija, koja prati Novaka gde god da igra u svetu, a danas su tu kako bi gledali i kako se kiti olimpijskim zlatom.

Klicali su Đokovićevo ime ljudi svih rasa i etničkih pripadnosti, a jedna Britanka je čak, kada smo ih upitali odakle su, izjavila: "Iz Londona, ali u srcu iz Srbije".

Pored "Šatrijea" su takođe i navijači iz Srbije, Italije, Poljske i Portugala glasno klicali Noletovo ime, a najviše su se čak čule strankinje koje su bile najraspoloženije.

Podsetimo, pre meča sa nezgodnim italijnskim teniserom, najbolji igrač u istoriji belog sporta redom je eliminisao Australijanca Metjua Ebdena 2:0 (6:0, 6:1), "kralja šljake" Rafaela Nadala 2:0 (6:1, 6:4), Nemca dominika Kepfera 2:0 (7:5, 6:3) i Grka Stefanosa Cicipasa 2:0 (6:3, 7:6), tako da u odlučujuću bitku ulazi bez izgubljenog seta i sa samo jednim do kojeg je morao da stigne kroz taj-brejk. Danas će imati ogromnu podršku.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading