MICIĆ SREĆAN ŠTO JE POMOGAO! "Mislim da se sve desilo s razlogom, da se nauči nešto"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je dobila četvrtu medalju.

MICIĆ SREĆAN ŠTO JE POMOGAO! "Mislim da se sve desilo s razlogom, da se nauči nešto"

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je značajan uspeh na Olimpijskim igrama osvojivši bronzanu medalju pobedom rezultatom 93:83 protiv aktuelnih šampiona sveta. Naš plejmejker Vasilije Micić dao je izjavu nakon meča ističući važnost osvojene medalje.

- Najvažnija je medalja. Srećan sam ako pomognem ekipi, danas je bilo bolje, nekim drugim danima lošije. Svima nam je čast da igramo za Srbiju i meni je ovo najveći uspeh u karijeri - kaže Vasa.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Micić je takođe dao svoje mišljenje o porazu od Amerikanaca u polufinalu istakavši da veruje da se sve desilo s razlogom, te da se iz poraza može naučiti nešto. 

- Mislim da se sve desilo s razlogom, da se nauči nešto. Mentalno smo se vratili, mislim da ova bronza sija kao zlato. Ja imam malo problem sa ekspresijom, ali verujte, znači mi sve na svetu - kaže on.

Nakon Micića, kapiten Bogdan Bogdanović se obratio javnosti sa izuzetno emotivnom izjavom.

- Jao, presrećan sam majke mi što smo ovo dobili. Toliko je bilo teško ustati posle one utakmice, nismo ni spavali lepo, ali pokazali smo karakter, pobednički mentalitet. Slavili smo u jednom od najtežih mečeva - rekao je Bogdan i dodao:

- Kao što sam i rekao, kad je tu dobra družina onda je sve lagano. Svi smo jednaki, zahvalan sam svim momcima, hvala vam ljudi - uz dosta emocija je izgovorio kapiten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading