OVO JE JODŽIROV OTAC, KOJI JE BIO SA KSENIJOM PAJČIN: Pojavile se PRVE FOTOGRAFIJE Rajka Radulovića - otkriveno sve o njegovom životu!

Autor:

Zabava

09.08.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Radulović poznatiji kao Jodžir otkrio je veliku tajnu svog oca o odnosu s pevačicom Ksenijom Pajčin, a sada su se pojavile njegove slike.

OVO JE JODŽIROV OTAC, KOJI JE BIO SA KSENIJOM PAJČIN: Pojavile se PRVE FOTOGRAFIJE Rajka Radulovića - otkriveno sve o njegovom životu!

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović poznatiji kao Jodžir, bivši reprezentativac u karateu i jedan od najpopularnijih influensera u regionu, nedavno je gostovao u jednoj emisiji, gde je otvorio dušu o porodici. Tokom emisije Jodžir je podelio intimne detalje o odnosu s ocem i iznenadio gledaoce šokantnim priznanjem.

Jodžir je istakao da je veoma blizak s ocem Rajkom Radulovićem, naglašavajući da su, pre svega, mnogo dobri prijatelji. Ova otvorena veza između oca i sina pokazuje duboku emotivnu povezanost, koja je izuzetno važna za Jodžira.

Na Instagram profilu se mogu naći fotografije Jodžirovog oca Rajka Radulovića, koje možete pogledati u galeriji:

 

- Ako majka sad gleda, ubiće me - rekao je Jovan kroz smeh i nastavio:

Majko, izvini, ali jeste tako. Ja ne mogu da tvrdim, samo pričam ono što su pričali ljudi. Jeste, to je bilo kad je Ksenija došla tad u Herceg Novi. Sunčane skale su u pitanju, tada je bila grupa Luna s pesmom Devet i po nedelja.

Tada je moj tata bio u žiriju. Ne, lažem, bio je iza žirija. Pre toga se čuo sa mojom majkom i kaže: "Možda idem, možda ne idem", ali tu je bila Ksenija. Moj otac je tad zakupio Titovu vilu. Vozio je tada mercedes S-klasu i slomio je onu antenu od mercedesa, bila je ona velika antena, i sedi prvi red iza žirija. Kaže onom kranisti da ne prolazi kranom jer će da ga vidi. Mi kući na Zabjelo, gledamo ja, majka i sestra - rekao je on i dodao:

Kranista se nešto zaneo i prošao onim kranom ovako, a gospodin Rajko sedi ovako, a Ksenija do njega naslonila mu glavu tu. On onom antenom cuka onoga i viče Luna 12. Ja koji vičem: "Majko, eno ga tata, nisam ga video dva-tri meseca." Ona dolazi ovako i kaže: "Je*ala sam ti majku sad" - izjavio je Jovan Radulović za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dakle

09.08.2024 11:57

Sa ovom nakazom bila, ne preterujte! Svaka budala danas može da priča!