SUSRET ZLATA VREDAN! Bogdanović i Avramović se oduševili kad su videli ovu legendu (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj susret izazvao je mnogo spekulacija o njihovom poznanstvu i odnosu van terena.

SUSRET ZLATA VREDAN! Bogdanović i Avramović se oduševili kad su videli ovu legendu (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nakon meča između Srbije i Nemačke, snimljen je neobičan susret između Bogdana Bogdanovića i Karmela Entonija, koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Iako se možda ne bi očekivalo, Bogdanović je prišao Entoniju kako bi se pozdravili, a zatim im se pridružio i Aleksa Avramović, koji nema NBA iskustvo niti je igrao protiv Entonija. Ovaj susret izazvao je mnogo spekulacija o njihovom poznanstvu i odnosu van terena.

Iako su Bogdanović i Entoni rivali na terenu, njihov susret nakon meča između Srbije i Nemačke pokazao je da između njih postoji nešto više od sportskog rivalstva. Njihov neposredan i prijateljski susret izazvao je mnogo pitanja i interesovanja javnosti.

 

 


Pitanje koje mnoge zanima je kako su se Bogdanović i Entoni upoznali i kakav je njihov odnos van terena. S obzirom na to da Avramović nema nikakvo NBA iskustvo, postavlja se pitanje kako je došlo do ovog susreta i da li postoji neka nepoznata veza između ova dva košarkaša.

Snimak ovog susreta brzo je postao viralan, a mnogi korisnici društvenih mreža izrazili su svoje iznenađenje i oduševljenje ovim neočekivanim susretom. Mnogi su komentarisali kako izgleda kao da se Bogdanović i Entoni poznaju još iz detinjstva, što je dodatno podstaklo spekulacije o njihovom odnosu.

Ovaj neobičan susret između Bogdana Bogdanovića, Karmela Entonija i Aleksa Avramovića izazvao je mnogo pažnje javnosti i postao predmet različitih spekulacija. Bez obzira na to šta se krije iza ovog susreta, on je definitivno privukao veliku pažnju javnosti i ostavio mnogo prostora za tumačenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading