BRUTALNA IZJAVA AVRAMOVIĆA: Nakon rođenja i dana kada sam se oženio, ovo mi je nasrećniji trenutak u životu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je jedan od onih koji uvek i sve daju za Srbiju.

BRUTALNA IZJAVA AVRAMOVIĆA: Nakon rođenja i dana kada sam se oženio, ovo mi je nasrećniji trenutak u životu!

Foto: Starsport

Srbija je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

U odlučujućem meču za odličje "orlovi" su savladali zvaničnog svetskog šampiona reprezentaciju Nemačke rezultatom 93:83 čime su im se revanširali za poraz u Manili.

 

Jedan od onih koji koji je kao i uvek ostavio srce na terenu jeste Aleksa Avramović. Sada već nekadašnji košarkaš beogradskog Partizana, u duelu za olimpisjko odličje postigao je 13 poena, a uz to zabeležio i pet skokovai  četiri asistencije, nakon meča sjajni košarkaš nije krio zadovoljstvo:

- Kao prvo hvala puno medicinskom stafu, trenerima i celokupnom stručnom štabu na pripremljenoj utakmici i načinu na koji su nas oporavili. Ne znam da li ste primetili, ali smo danas prosto leteli po terenu. Imao sam osećaj da smo odigrali fantastičnu utakmicu od početka do kraja. Pritiskali smo njihove najbolje igrače 40 minuta. Bilo je nekih propusta u odbrani, ali smo na kraju zabeležili dvocifrenu pobedu i zaista je ovo bio sjajan kraj jedne prelepe priče. Mogli smo stići i do zlata, ali je ya nas ova bronza zlatnog sjaja. Mnog osam srećan i sve vas volim - istakao je vidno emotivni Avramović.

 

Republika

Foto: Starsport

On je uvek sve dao za dres koji nosi - Aleksa Avramović

 

Interesantno pitanje Avramović je dobio od inostranog novinara kojeg je zanimalo gde bi današnji trijumf postavio u svojim najvećim životnim uspesima:

- Ovo je svakako jedno od najvećih ostvarenja u mom životu. Nakon rođenja i dana kada sam se oženio, odmah bih psotavio današnji dan i osvajanje bronzane medalje.

Da podsetimo, Srbija je savladala Nemačku u borbi za olimpisjko odličje rezultatom 93:83, Najefikasniji u našojekipi bili su Nikola Jokić i Vasa Micić sa po 19 postignutih poena, dok je tri poena manje zabeležio Bogdan Bogdanović.

Odmah nakon meča čestitke srpskim košarkašima uputili su predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, kao i premijer Vlade Srbije Miloš Vučević.

Sva dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading