KADA SRBI SLAVE: Svi za jednog - jedan za svi! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

10.08.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo momci. Srbija je ponosna na vas.

KADA SRBI SLAVE: Svi za jednog - jedan za svi! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nakon nezasluženog poraza u polufinalu od selekcije SAD-a (91:95) u režiji sudijske trojke, Srbija se izdigla iz svih problema i u borbi za bronzano odličje savladala zvaničnog svetskog šampiona reprezentaciju Nemačke rezultatom 93:83., čime su im se "orlovi" revanširali za poraz u Manili.

Od početka meča naši košarkaši su imali prednost. Već u prvoj četvrtini su stigli do devet poena prednosti, koja je uz manje, ili veće oscilacije sačuvana do samog kraja.

Najefikasniji u našoj ekipi bili su Nikola Jokić i Vasa Micić sa po 19 postignutih poena, dok je tri poena manje zabeležio Bogdan Bogdanović.

Nakon meča usledilo je veliko slavlje srpskih košarkaša.

 

 

Ova pobeda nije samo sportski trijumf, već i izraz ljubavi prema Srbiji i dokaz da su srpski košarkaši spremni da pruže sve od sebe za svoju zemlju.

Jasno je da su košarkaši Srbije igrali kao tim, sa snažnim timskim duhom i uzajamnom podrškom. Njihova posvećenost i odlučnost da ostvare ovaj rezultat bili su ključni faktori koji su ih doveli do bronzane medalje. Ovaj uspeh nije došao slučajno, već kao plod napornog rada, treniranja i vere u sopstvene sposobnosti.

Olimpijske igre u Parizu donele su veliku radost i ponos Srbiji zahvaljujući bronzanoj medalji osvojenoj u košarci. Košarkaši Srbije su pokazali svoju posvećenost, timski duh i ljubav prema svojoj zemlji, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji srpskog sporta. Ovaj uspeh će sigurno biti dugo pamćen kao jedan od najznačajnijih momenata u srpskom sportu.

Sva dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading