SRAMOTA SU ZA REPREZENTACIJU! Nova BURA zbog JEDNOG DETALJA sa meča Srbija - SAD!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od ključnih faktora koji je uticao na igru.

SRAMOTA SU ZA REPREZENTACIJU! Nova BURA zbog JEDNOG DETALJA sa meča Srbija - SAD!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije pružila je izvanrednu partiju protiv Amerike na polufinalu Olimpijskih igara u Parizu, vodeći skoro 37 minuta tokom meča. Iako nisu uspeli da ostvare pobedu, njihova igra je bila jedna od najboljih u istoriji reprezentacije.

Jedan od ključnih faktora koji je uticao na igru reprezentacije Srbije bio je dobro raspoređen uloga kod selektora Svetislava Pešića. Takođe, porodična atmosfera koja je vladala među igračima doprinela je njihovoj ujedinjenosti i timskom duhu.

Tokom intoniranja himni, primetna je bila velika razlika između pristupa dva tima. Dok su srpski igrači zdušno pevali himnu svoje države, Amerikanci su pokazali manje poštovanja prema svojoj himni, što je izazvalo negativne reakcije na društvenim mrežama.

 

 

"Ruke u džepovima dok slušaš himnu? Ovo je kao da vređaš svoju majku", "Trebalo bi da ih izbace iz reprezentacije", "Apsolutno sramotno i nedopustivo ponašanje američkih sportista. Poštovanje samo Srbima", samo su neki od komentara koji su se nizali na društvenim mrežama kada je evidentirana velika razlika između dva tima.

 

 


Iako se nije plasirala u finale, reprezentacija Srbije ima priliku da osvoji bronzanu medalju u meču protiv Nemačke danas od 11 časova. Očekuje se da naši momci pruže sve od sebe kako bi se njihova odlična igra na ovogodišnjem turniru u Parizu "naplatila medaljom" koju su zaslužili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading