SRBIJA JE PONOSNA! Ana Brnabić uputila čestitke srpskim košarkašima: "Bronza sija kao zlato"!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

10.08.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon predsednika Vučića i premijera Vučevića, oglasila se i predsednica srpskog parlamenta.

SRBIJA JE PONOSNA! Ana Brnabić uputila čestitke srpskim košarkašima: "Bronza sija kao zlato"!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Predsednica Skupštine Republike Srbije, Ana Brnabić, uputila je čestitke košarkašima Srbije nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon trijumfa nad Nemačkom za treće mesto rezultatom 93:83, predsednica srpskog parlamenta se oglasila na društvenoj mreži Instagramu, ističući:

- Čestitam našim košarkašima na bronzanom odličju na Olimpijskim igrama! Igrali ste srcem sve vreme ovog takmičenja i na to je cela Srbija ponosna, hvala vam na tome! Za nas ova bronza sija kao zlato - istakla je Ana Brnabić uz fotografiju srpske košakraške reprezentacije.

 

 

Olimpijske igre uvek su prilika za promociju sporta i nacionalnog ponosa, a uspesi sportista izazivaju veliko interesovanje i podršku javnosti. Ovaj događaj je još jednom pokazao koliko je sport važan za jednu zemlju i koliko može da ujedini ljude oko zajedničkog cilja.


Nakon što je predsednik Vučić uputio čestitke košarkašima, reakcije javnosti nisu izostale. Mnogi su se pridružili čestitkama i izrazili ponos zbog postignutog rezultata. Ovo je još jedan primer kako sportski događaji mogu da podstaknu osećaj zajedništva i nacionalnog ponosa.

Sportski uspesi poput osvajanja medalja na Olimpijskim igrama imaju značajan uticaj na društvo i promociju zemlje u svetu. Oni doprinose jačanju imidža zemlje i predstavljaju inspiraciju mladim generacijama da se bave sportom i ostvare svoje snove. Ovaj uspeh košarkaške reprezentacije Srbije predstavlja podsticaj za dalji razvoj sporta u zemlji i promociju sportskih vrednosti.

Sva dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (13)

Loading
Saška

10.08.2024 15:34

Bronza za naše zlatne momke!

Marija

10.08.2024 15:41

Mi Srbi, smo veoma ponosni na svoje kosarkase.

Juca

10.08.2024 15:50

Srbija ce cela sijati kada opozicija prestane da poziva svoj narod na bunt

Ksenija

10.08.2024 15:55

NASI SPORTISTI SU SVAKAKO NAS PONOS. I BRONZA ISTO SIJA.