ŠPANSKI ANONIMUS O NOLETU! "Bilo je to na neki način brutalno uznemiravanje"

Autor:

Sport

10.08.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo prisustvo izazvalo je ludnicu među sportistima.

ŠPANSKI ANONIMUS O NOLETU! "Bilo je to na neki način brutalno uznemiravanje"

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, predstavlja ikonu Srbije i idol mnogih generacija. Njegovi uspesi na teniskim terenima su nebrojeno puta obradovali srpski narod, a poslednji trijumf na Rolan Garosu nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, ostavio je poseban utisak kako na njega, tako i na njegove navijače.

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijadi, Novak Đoković se suočio sa snažnim emocijama na terenima Rolan Garosa. Prvo je plakao, a zatim se, nakon deset minuta šoka, prepustio slavlju. Njegova radost nije bila usamljena, već se proširila i na Olimpijsko selo, pa čak i na jedan restoran u Parizu. O tome je govorio i jedan španski sportista koji je odlučio da ostane anoniman.

Republika

Foto: Instagram.com/itftennis

 

 

- Ja sam španski olimpijski sportista, nalazim se u Parizu i takmičim se, nisu ovo moje pre Igre, nemam još medalju. Više neću da otkrivam bez prisustva svog advokata. Ispred delegacije Španije nalazi se Olimpijsko selo gde se nalazi srpski tim - navodi se na početku teksta objavljenog na "Mundo Deportivu".

Anonimni španski sportista izrazio je divljenje prema Novaku Đokoviću, ističući da je njegovo prisustvo izazvalo pravu "ludnicu" među sportistima.

- Tu se onda pojavio Novak Đoković, sa zlatnom medaljom oko vrata, čekao je to 16 godina. Njegovo prisustvo izazvalo je ludnicu među sportistima. Svi su se bacili na njega, tražili su sliku, pozdrav, bilo je to na neki način brutalno uznemiravanje. Međutim, Nole je bio veoma srećan i svakome je izašao u susret. Takva poseta pokazuje da je Novak želeo svoj uspeh da proslavi sa sportistima iz svoje zemlje, sjajan gest. Zato ga u Srbiji vole toliko i smatraju ga šampionom naroda - nastavio je Španac.

Poređenje između ponašanja Novaka Đokovića i američkih košarkaša u Olimpijskom selu pokazuje razlike u pristupu.

- Američki drim-tim ne živi u Olimpijskom selu, već su tu u hotelu koji je u blizini. Ono što su mi rekli i što sam i ja mogao da vidim jeste da svaki od igrača ima oko 30 ljudi u svojoj sviti, imaju svoje ljude od poverenja. To je neki potpuno drugi nivo - zaključuje se u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading