RUSI POSLALI JAKU PORUKU "ORLOVIMA": Čestitamo SRPSKOJ BRAĆI na osvajanju bronze!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljušte pohvale sa svih strana sveta

RUSI POSLALI JAKU PORUKU "ORLOVIMA": Čestitamo SRPSKOJ BRAĆI na osvajanju bronze!

Foto: Profimedia

Pravda je zadovoljena - Srbija je uzela medalju na Olimpijskim igrama. "Orlovi" su u reprizi prošlogodišnjeg finala Mundobasketa savladali Nemačku sa 93:83 i revanširali joj se za tadašnji poraz. Gorak ukus pomešan sa nenormalnom dozom ponosa - najbolje je opisan osećaj nakon trećeg mesta i tesnog poraza od SAD u polufinalu gde smo ostali na korak od najvećeg čuda u 21. veku.

Cela košarkaška javnost videla je ko je pravi šampion turnira u Parizu, a tome svedoče i reči trenera "drim tima" Stiva Kera, na koje se danas nadovezao i selektor Nemačke Gordon Herbert potvrdivši da je Srbija bila timski najbolja ekipa na Olimpijskim igrama.

Videli su to i košarkaški fanovi iz celog sveta, pa pljušte čestitke za "orlove" sa svih strana. A sada su i braća iz Rusije poslala poruku, tačnije CSKA Moskva, za koje će sledeće sezone nastupati Aleksa Avramović.

Srbija je osvajač bronze na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine! Čestitamo našem beku Aleksi Avramoviću, ali i našim bivšim igračima Nikoli Milutinovu, Dejanu Davidovcu kao i braći Srbima na pobedi i osvajanju trećeg mesta - stoji u poruci CSKA iz Moskve.

Podsetimo, Aleksa je bio jedan od najvažnijih Karijevih igrača na ovom turniru i nema sumnje da će predstavljati ogromno pojačanje za sastav "armejaca".

Šampionat u Parizu je završen, idemo dalje i tražimo zlato na sledećem prvenstvu, a momcima hvala što su u najboljem svetlu predstavili najveću košarkašku naciju na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading