VUČIĆ SE OGLASIO ZBOG BRONZE KOŠARKAŠA! Ovo je predsednik Srbije imao da im poruči

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužena medalja.

VUČIĆ SE OGLASIO ZBOG BRONZE KOŠARKAŠA! Ovo je predsednik Srbije imao da im poruči

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Profimedia

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, uputio je čestitke košarkašima Srbije nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon trijumfa nad Nemačkom za treće mesto rezultatom 93:83, predsednik se oglasio na Instagramu, ističući: "Zaslužili ste zlato, hvala vam za bronzu! Čestitam i beskrajno hvala na svemu što ste uradili za Srbiju." Uz poruku, Vučić je podelio i fotografiju košarkaša Srbije.

Ova bronzana medalja predstavlja značajan uspeh za srpsku košarkašku reprezentaciju, a predsednik Vučić nije propustio priliku da istakne značaj ovog dostignuća i da se zahvali igračima na njihovom doprinosu.

Zaslužili ste zlato, hvala vam za bronzu! Čestitam i beskrajno hvala na svemu što ste uradili za Srbiju - poruka je predsednika Vučića, uz fotografiju košarkaša Srbije.

 

 


Olimpijske igre uvek su prilika za promociju sporta i nacionalnog ponosa, a uspesi sportista izazivaju veliko interesovanje i podršku javnosti. Ovaj događaj je još jednom pokazao koliko je sport važan za jednu zemlju i koliko može da ujedini ljude oko zajedničkog cilja.

Nakon što je predsednik Vučić uputio čestitke košarkašima, reakcije javnosti nisu izostale. Mnogi su se pridružili čestitkama i izrazili ponos zbog postignutog rezultata. Ovo je još jedan primer kako sportski događaji mogu da podstaknu osećaj zajedništva i nacionalnog ponosa.

Sportski uspesi poput osvajanja medalja na Olimpijskim igrama imaju značajan uticaj na društvo i promociju zemlje u svetu. Oni doprinose jačanju imidža zemlje i predstavljaju inspiraciju mladim generacijama da se bave sportom i ostvare svoje snove. Ovaj uspeh košarkaške reprezentacije Srbije predstavlja podsticaj za dalji razvoj sporta u zemlji i promociju sportskih vrednosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ena

10.08.2024 13:08

Čestitke zlatnim košarkašima na osvojenoj bronzi. Pašće sledeći put i Ameri.

Ana

10.08.2024 13:10

Vi ste nasi heroji i u nasim ocima ste pobednici bez obzira sto ste osvojili bronzanu medalju