JOKIĆ ISPISAO ISTORIJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Brutalnim tripl-dablom, stao rame uz rame sa legendama

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je imala veliku podršku tokom meča.

JOKIĆ ISPISAO ISTORIJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Brutalnim tripl-dablom, stao rame uz rame sa legendama

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije se izborila za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama protiv selekcije Nemačke, rezultatom 93:83, a glavna zvezda meča je bio Nikola Jokić. U četvrtoj četvrtini, Jokić je ostvario neverovatan učinak od 19 poena, 11 skokova i 10 asistencija, ostvarivši tako tripl-dabl. To ga je uzdiglo na nivo Saše Belova, Lebrona Džejmsa i Luke Dončića, jedinih košarkaša koji su ikada postigli ovaj podvig na Olimpijskim igrama. Ovaj podatak samo potvrđuje Jokićevu izuzetnu košarkašku veštinu i doprinos timu.

Srbija je imala veliku podršku tokom meča, kako od strane publike, tako i od strane navijača širom sveta. Atmosfera je bila neverovatna, a reprezentacija Srbije je pokazala izuzetnu borbenost i spremnost da se izbori za medalju. Navijači su uživali u izvanrednoj igri Nikole Jokića i bili su ponosni na njegov doprinos ekipi.

Republika

Foto: Foto Starsport

 

 


Nikola Jokić je pokazao da je pravi majstor tripl-dabla, ne samo u NBA ligi, već i na međunarodnoj sceni. Njegova sposobnost da utiče na različite segmente igre - poeni, skokovi i asistencije - čini ga izuzetno vrednim igračem, čineći ga jednim od najkompletnijih košarkaša današnjice. Njegov doprinos timu je nezamenjiv, a ovaj tripl-dabl samo je još jedan dokaz njegove izuzetne košarkaške nadmoći.

Srbija je na kraju dobila meč, a Jokićev tripl-dabl će ostati upamćen kao jedan od najsjajnijih trenutaka Olimpijskih igara. Njegov doprinos ekipi bio je ključan u borbi za medalju. Srbija može biti ponosna na svoje igrače i njihovu hrabru borbu na terenu. Jokić je još jednom pokazao zašto je jedan od najvećih košarkaša današnjice, ostavljajući neizbrisiv trag na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading