JOKIĆ POKAZAO KAKO SE IGRA KOŠARKA! Ovo je čista magija (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delovalo je da je rešenje nemoguće pronaći.

JOKIĆ POKAZAO KAKO SE IGRA KOŠARKA! Ovo je čista magija (VIDEO)

Foto: KSS

Srbija se trenutno nalazi u borbi za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, a jedan od najsjajnijih momenata dosadašnjeg takmičenja svakako je asistencija Nikole Jokića protiv Nemačke. Iako je Srbija ostala bez šanse za osvajanje zlatne medalje, Jokićeva igra je bila izuzetno impresivna tokom celog turnira, a ova asistencija je posebno istakla njegovo majstorstvo na terenu.

Delovalo je da je rešenje nemoguće pronaći, ali je onda Nikola Jokić pokazao zašto je jedan od najboljih košarkaša današnjice. Njegov neverovatan pregled igre i kreativnost su došli do izražaja u trenutku kada je pronašao saigrača na način koji je ostavio sve prisutne bez daha. Ovaj potez definitivno ulazi u anale košarkaških majstorstava i biće dugo pamćen.

 

 


Nikola Jokić je tokom Olimpijskih igara pokazao zašto je jedan od najcenjenijih igrača u NBA ligi. Njegova sposobnost da dominira na svim stranama terena, uključujući skokove, asistencije i poene, bila je ključna za uspeh reprezentacije Srbije. Jokićeva igra je inspirisala i motivisala ostatak tima, a njegova asistencija protiv Nemačke samo je jedan od mnogobrojnih primera njegovog izuzetnog talenta.

Iako Srbija nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara, Nikola Jokić je ostavio neizbrisiv trag svojim izuzetnim umećem i sportskim dostignućima. Njegova asistencija protiv Nemačke samo je jedan od mnogobrojnih trenutaka koji su oduševili ljubitelje košarke širom sveta. Jokićeva karijera i dalje ide uzlaznom putanjom, a ovo takmičenje je još jednom potvrdilo njegovu veličinu i uticaj na svetsku košarku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading