STIV KER IMA OZBILJAN PLAN! Evo kakvo je iznenađenje spremio za finale (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj potez Stiva Kera izazvao je veliku pažnju sportskih analitičara i ljubitelja košarke širom sveta.

STIV KER IMA OZBILJAN PLAN! Evo kakvo je iznenađenje spremio za finale (FOTO)

Foto: Profimedia

Selektor košarkaša SAD, Stiv Ker, sprema iznenađenje za finale Olimpijskih igara protiv Francuske. Amerikanci će u subotu od 21 čas pokušati da osvoje zlatnu medalju, a u startnoj petorci će se naći novo lice. Kako prenosi novinar Šems Čarnija, Kevin Durant će zauzeti mesto Džrua Holideja, što je izazvalo reakcije američkih navijača koji su izrazili nezadovoljstvo dosadašnjom postavom sa trojicom bekova.

 

 


Ovaj potez Stiva Kera izazvao je veliku pažnju sportskih analitičara i ljubitelja košarke širom sveta. Kevin Durant, koji je do sada imao ulogu sa klupe, sada će imati priliku da pokaže svoje umeće od samog starta utakmice, što će svakako dodatno začiniti već napetu atmosferu finalnog meča.

 

 

Danas, u subotu 10. avgusta, očekuje nas uzbudljivo finale Olimpijskih igara u košarci, gde će SAD i Francuska odmeriti snage za zlatnu medalju. S obzirom na promene u startnoj postavi američkog tima, kao i veliki jubilej koji Srbija može da ostvari u susretu sa Nemačkom za bronzanu medalju. Očekuje nas prava košarkaška poslastica koja će definitivno obeležiti završetak ovogodišnjih Olimpijskih igara.

Srbija takođe ima svoje predstavnike za borbu za medalju u ovom takmičenju.Cabolov i Novaković, već su privukli pažnju javnosti svojim izuzetnim umećem na terenu, a sada imaju priliku da se bore za medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading