POKAZALI STE KAKO SE BORI ZA SVOJ NAROD I OTADŽBINU: Premijer Vučević uputio čestitke srpskim košarkašima!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

10.08.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke "orlovima" stigle su i od srpskog premijera.

POKAZALI STE KAKO SE BORI ZA SVOJ NAROD I OTADŽBINU: Premijer Vučević uputio čestitke srpskim košarkašima!

Foto: Tanjug/JADRANKA ILIĆ, www.profimedia.rs

Srpska košarkaška reprezentacija ostvarila je veliki uspeh na Olimpisjkim igrama u Parizu. Nakon otete pobede nad selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, naši reprezentativci s se izdigli iznad svih problema i u meču tokom kojeg su vodili od početka do kraja, slavili su rezultatom 93:83, čime je na njihovim grudima zasijala bronzana medalja.

Odmah nakon velikog uspeha košarkašima je čestitao i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, a zatim je usledila i čestitka premijera Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića koji je istakao:

- Bravo, košarkaši! Pokazali ste fantastičnu igru, borbenost i srčanost. Celom svetu ste pokazali kako se bori za svoj narod, i svoju otadžbinu!

 

 

Da podsetimo, od početka meča naši košarkaši su imali prednost. Već u prvoj četvrtini su stigli do devet poena prednosti, koja je uz manje, ili veće oscilacije sačuvana do samog kraja.

Imala je Srbija tokom meča i 19 poena prednosti, ali i povremeni usponi Nemaca nisu dozvoljeni i apsolutno bolji tim je slavio i osvojio bronzu koja sija zlatnim sjajem.

Najefikasniji u našojekipi bili su Nikola Jokić i Vasa Micić sa po 19 postignutih poena, dok je tri poena manje zabeležio Bogdan Bogdanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (15)

Loading
Joca

10.08.2024 13:44

Bronza sija kao zlato.

Joca

10.08.2024 13:45

Čestitke srpskim košarkašima.

Marko

10.08.2024 13:46

Uspeh naših košarkaša je uspeh naše zemlje i našeg naroda

Dragivoje

10.08.2024 13:47

Veliki uspeh za srpski sport na olimpijskim igrama