STIŽU ČESTITKE ZA "ORLOVE" I IZ AMERIKE: Jokara i Bogi fascinirali SVET!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva ponajbolja Karijeva igrača dobila poruke od "preko bare".

STIŽU ČESTITKE ZA "ORLOVE" I IZ AMERIKE: Jokara i Bogi fascinirali SVET!

Foto: www.profimedia.rs

Pravda je zadovoljena - Srbija je uzela medalju na Olimpijskim igrama. "Orlovi" su u reprizi prošlogodišnjeg finala Mundobasketa savladali Nemačku i revanširali joj se za tadašnji poraz. Gorak ukus pomešan sa nenormalnom dozom ponosa - najbolje je opisan osećaj nakon trećeg mesta i tesnog poraza od SAD u polufinalu gde smo ostali na korak od najvećeg čuda u 21. veku.

Cela košarkaška javnost videla je ko je pravi šampion turnira u Parizu, a o tome svedoče i reči trenera "drim tima" Stiva Kera, na koje se danas nadovezao i selektor Nemačke Gordon Herbert potvrdivši da je Srbija bila timski najbolja ekipa na Olimpijskim igrama. Ovi momci zaslužili su mnogo više od običnog dočeka i, da nije bilo "slučajnog" žreba koji nas je ukrstio sa Amerima ranije, ko zna šta bi se dogodilo u finalu.

Toga su svesni i oni "preko bare", a odatle su Srbiji kroz ceo turnir slale podršku dve ekipe iz NBA - Denver i Atlanta.

 

 

 

 

Nakon bronze na Olimpijskim igrama, Hoksi, tim u kojem igra Bogdan Bogdanović, izrazila je svoje oduševljenje na društvenim mrežama, čestitajući kapitenu "orlova" na izuzetnom učinku i ističući da je učinio Atlantu i Srbiju ponosnima. Još jedna NBA ekipa, Denver Nagetsi, čestitala je Nikoli Jokiću na osvojenoj bronzanoj medalji, pružajući mu podršku i priznanje za postignuti uspeh.

Šampionat je završen, bilo je šta je bilo, idemo dalje i tražimo zlato na sledećem prvenstvu, a momcima hvala što su u najboljem svetlu predstavili najveću košarkašku naciju na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading