BOGDANOVIĆ I DOBRIĆ SE POVREDILI U BORBI ZA BRONZU! Ovo bi moglo da predstavlja veliki izazov za naš tim (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povrede koje su privukle pažnju navijača i stručnog štaba.

BOGDANOVIĆ I DOBRIĆ SE POVREDILI U BORBI ZA BRONZU! Ovo bi moglo da predstavlja veliki izazov za naš tim (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška ekipa Srbije trenutno se nalazi u Parizu gde se takmiči na Olimpijskim igrama za bronzanu medalju protiv reprezentacije Nemačke. Međutim, tokom utakmice za bronzu desile su se povrede koje su zabrinule celu ekipu.

U prvoj četvrtini utakmice, kapiten Bogdan Bogdanović i Ognjen Dobrić doživeli su povrede koje su privukle pažnju navijača i stručnog štaba. Dobrić je nakon jednog duela ostao na zemlji, ali se srećom ubrzo pridigao i nastavio sa igrom. S druge strane, Bogdan Bogdanović je dobio udarac u ruku, zbog čega je morao da napusti teren i više se nije vraćao u igru. Još uvek se ne zna kakvi su stepeni njihovih povreda, ali ovo svakako predstavlja veliki izazov za tim u borbi za medalju.

 

 


Ovo su samo neki od izazova sa kojima se ekipa Srbije suočava na putu ka osvajanju bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. S obzirom na dosadašnje uspehe i talentovanu ekipu, verujemo da će naši košarkaški momci pružiti svoj maksimum i ostaviti srce na terenu kako bi doneli još jednu medalju svojoj zemlji. Svi navijači prate dešavanja u Parizu sa nestrpljenjem i veruju u uspeh naše reprezentacije.

 

 

Cela zemlja navija za naše reprezentativce i nada se zasluženoj bronzi, nakon skandaloznog meča protiv Amerike i neadekvatnih sudija.

Lajv meč možete pratiti na našem potralu, ili klikom na link OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading