BOGDAN PRESREĆAN! Toliko je teško bilo posle one utakmice

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo je definitivno najbolji tim u kojem sam igrao"

BOGDAN PRESREĆAN! Toliko je teško bilo posle one utakmice

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije postigla je značajan uspeh osvojivši bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pobedivši Nemačku rezultatom 93:83. Ova pobeda je rezultat izuzetnog napora i upornosti naših košarkaša, a nakon meča se kapiten reprezentacije Bogdan Bogdanović obratio javnosti.

Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, izrazio je svoje oduševljenje postignutim uspehom.

- Presrećan sam što smo dobili ovo. Toliko je teško bilo posle one utakmice. Trebalo je ustati u 7 i provesti ceo dan, i posle ovako odigrati. Pokazali smo jedan pobednički karakter, i radujem se tome. Zahvalio bih se svima, celom timu i stručnom štabu. Ovo je definitivno najbolji tim u kojem sam igrao - istakao je Bogdanović i dodao:

Republika

Foto: Foto Starsport

 

 

 - Zahvaljujem se svim našim navijačima i onima ovde i onima u Srbiji kraj malih ekrana. 

Ova pobeda ima poseban značaj za srpsku košarku, jer je još jednom potvrđena izuzetna kvalitet igre i timski duh koji krasi naše košarkaše. Ovim uspehom, Srbija se ponosi i dokazuje da je jedan od vodećih košarkaških timova na svetskoj sceni.

Nakon izazovnog puta do osvajanja bronzane medalje, reprezentacija Srbije je pokazala izuzetnu mentalnu i fizičku spremnost. Ovo takmičenje je bilo puno prepreka, ali su naši košarkaši uspeli da pokažu svoju izdržljivost i veštinu, ostavljajući srce na terenu i donoseći radost svojim navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading