ŠARENAC UŠAO U KLINČ SA NAVIJAČIMA! Prozivke su pljuštale, a on nikome nije ostao dužan (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov odgovor je izazvao pažnju javnosti.

ŠARENAC UŠAO U KLINČ SA NAVIJAČIMA! Prozivke su pljuštale, a on nikome nije ostao dužan (FOTO)

Foto: Printskrin: RTS

Košarkaška reprezentacija Srbije nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, gde se trenutno bore za treće mesto protiv Nemačke. Međutim, pre samog meča, pažnju je privukao legendarni komentator Slobodan Šarenac, koji je imao neobičan susret sa navijačima.

Pred sam početak meča, na društvenim mrežama pojavili su se komentari upućeni Slobodanu Šarencu, optužujući ga da je "maler" zbog svojih komentara tokom utakmica.

Jedan od komentara glasio je: "Šarenac, malerčino jedna, Dobrić sam kao duh šutira trojku, a ti vičeš 'Ne sad', pa ćuti maleru jedan."

 

 

Umesto da se upusti u sukob sa navijačima, Slobodan Šarenac je odgovorio na provokacije na najmirniji mogući način, pokazujući izuzetnu profesionalnost i smirenost. Njegov odgovor je izazvao pažnju javnosti i pokazao da je Šarenac visoko profesionalan i iznad provokacija.

 

 


Slobodan Šarenac je postao simbol naše košarkaške reprezentacije zahvaljujući svojim emotivnim i uzbudljivim komentarima tokom utakmica. Njegova strast prema košarci i neverovatna sposobnost da prenese emocije na gledaoce učinili su ga omiljenim među ljubiteljima košarke.

Pored toga, Šarenac je u više navrata istakao da je sve u rukama igrača i da je njegova uloga da pruži podršku i prenese atmosferu sa terena gledaocima. Njegova skromnost i posvećenost poslu su faktori koji su doprineli njegovoj popularnosti i statusu koji ima među navijačima.

 

 

 

 


Slobodan Šarenac je još jednom pokazao zašto je omiljen među ljubiteljima košarke, a njegov odgovor na provokacije samo je potvrdio njegovu profesionalnost i posvećenost poslu. Uzbuđenje oko meča za treće mesto nastavlja se, a Šarenac će sigurno biti tu da prenese svaki trenutak uz svoje prepoznatljive komentare.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading